Бесилка - Македонската игра

Бесилка - Македонската игра


Бесилка. Смешна и забавна игра.Погодете го тајниот збор на македонски јазик, со 3 нивоа на тежина.
Погоди го тајниот збор со избирање на буквите од азбуката,но мора да го направите тоа пред човекот да е обесен.

100% бесплатна игра,со 10.000 зборови за погодување.

Може да ја играте секаде, во автобус,училиште,во канцеларија.

Смешна,забавана,лесна и бесплатна игра.

Постојат 3 нивоа на тежина:лесно,средно и тешко.

Играта вклучува и табела со резултати,па така обидете се да направите што повисок број на поени.

Оваа бесплатна игра е многу зависна и секогаш ќе имате нови зборови за погодување: 10.000 зборови.

Бесилка - Македонска игра
Hangman in Macedonian
Add to list
Free
78
3.9
User ratings
621
Installs
50,000+
Concerns
0
File size
888 kb
Screenshots
Screenshot of Бесилка - Македонската игра Screenshot of Бесилка - Македонската игра Screenshot of Бесилка - Македонската игра Screenshot of Бесилка - Македонската игра

About Бесилка - Македонската игра
Бесилка. Смешна и забавна игра.Погодете го тајниот збор на македонски јазик, со 3 нивоа на тежина.
Погоди го тајниот збор со избирање на буквите од азбуката,но мора да го направите тоа пред човекот да е обесен.

100% бесплатна игра,со 10.000 зборови за погодување.

Може да ја играте секаде, во автобус,училиште,во канцеларија.

Смешна,забавана,лесна и бесплатна игра.

Постојат 3 нивоа на тежина:лесно,средно и тешко.

Играта вклучува и табела со резултати,па така обидете се да направите што повисок број на поени.

Оваа бесплатна игра е многу зависна и секогаш ќе имате нови зборови за погодување: 10.000 зборови.

Бесилка - Македонска игра
Hangman in Macedonian

Visit Website
User reviews of Бесилка - Македонската игра
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Aug 30, 2014
Uba e i nekoi da ama ne site
A Google User
Jul 22, 2014
Супер Хахахахахахах супер е СУПЕР
A Google User
Jun 3, 2014
Zborovite nemaat vrska duri ima i bezobrazni. Uninstaling. Steta sto nema 0 stars.
A Google User
Apr 13, 2014
zborovi Nekoi zborovi se smesni kaki na primer drskost
A Google User
Apr 7, 2014
Glupi zborovi Mnogu glupavii zborovi