Дормео Соновник

Дормео Соновник


- Повеќе од 5.000 поими и симболи со 20.000 различни значења, со кои ќе ги протолкувате вашите соништа
- Дневник на соништа во кој можете да запишувате сè што сонувате
- Напредно аutocomplete пребарување
- Листа на омилени соништа
- Споделување на социјалните мрежи...

Симболите се јазикот на соништата. Симболот може да претстави чувство или идеја и често има многу подлабоко и појасно значење отколку што еден збор може да пренесе. Во исто време, овие симболи можат да ве остават збунети и во недоумица, кога ќе се запрашате на што се однесувал сонот.

Способноста за интерпретација на сопствените соништа е моќна алатка. Анализирајќи ги соништата, можете многу да научите за своите длабоки тајни и скриени чувства. Никој не е поголем експерт за интерпретација на вашите соништа од вас самите. Вие се познавате најдобро.

За полесна навигација низ светот на соништата, ви нудиме интерпретација на повеќе од 5.000 поими и симболи, со 20.000 различни значења. Секако, тие не се финалниот суд при интерпретациајта на вашите соништа, но сигурно ќе ве инспирираат да продолжите со истражување и ќе ви дадат почетна точка од која ќе можете да го започнете патешествието во потсвесното.

Секој детаљ, дури и најситниот елемент во сонот е важен и мора да се земе предвид при анализата. Секој симбол претставува чувство, расположение, спомен или нешто друго што потекнува од вашата потсвест.

Внимателно разгледувајте ги ликовите, животните, предметите, местата, емоциите, па дури и боите и бројките претставени во вашите соништа. Дури и најтривијалните симболи можат да се покажат како значајни. Овој речник на соништа, заедно со вашите искуства, спомени и околности; ќе ви послужи како водич низ персонализираната интерпретација со подлабоко значење. Со вежбање, ќе можете подобро да ги разберете загадочните пораки кои соништата се обидуваат да ви ги соопштат.

Тогаш, што чекате? Подгответе се да откриете што кријат вашите соништа!

----------------

Оваа апликација е наменета единствено за забава. Нејзината намена не е да дијагностицира и лечи какви било медицински или друг вид проблеми.

Клучни зборови: Dormeo Sonovnik, Sonovnik, Дормео Соновник, Дормео, Dormeo

Recent changes:
Апликацијата е прилагодена и за Android 4.2
Add to list
Free
89
4.5
User ratings
190
Installs
5,000+
Concerns
0
File size
5086 kb
Screenshots
Screenshot of Дормео Соновник Screenshot of Дормео Соновник Screenshot of Дормео Соновник Screenshot of Дормео Соновник Screenshot of Дормео Соновник
About Дормео Соновник
- Повеќе од 5.000 поими и симболи со 20.000 различни значења, со кои ќе ги протолкувате вашите соништа
- Дневник на соништа во кој можете да запишувате сè што сонувате
- Напредно аutocomplete пребарување
- Листа на омилени соништа
- Споделување на социјалните мрежи...

Симболите се јазикот на соништата. Симболот може да претстави чувство или идеја и често има многу подлабоко и појасно значење отколку што еден збор може да пренесе. Во исто време, овие симболи можат да ве остават збунети и во недоумица, кога ќе се запрашате на што се однесувал сонот.

Способноста за интерпретација на сопствените соништа е моќна алатка. Анализирајќи ги соништата, можете многу да научите за своите длабоки тајни и скриени чувства. Никој не е поголем експерт за интерпретација на вашите соништа од вас самите. Вие се познавате најдобро.

За полесна навигација низ светот на соништата, ви нудиме интерпретација на повеќе од 5.000 поими и симболи, со 20.000 различни значења. Секако, тие не се финалниот суд при интерпретациајта на вашите соништа, но сигурно ќе ве инспирираат да продолжите со истражување и ќе ви дадат почетна точка од која ќе можете да го започнете патешествието во потсвесното.

Секој детаљ, дури и најситниот елемент во сонот е важен и мора да се земе предвид при анализата. Секој симбол претставува чувство, расположение, спомен или нешто друго што потекнува од вашата потсвест.

Внимателно разгледувајте ги ликовите, животните, предметите, местата, емоциите, па дури и боите и бројките претставени во вашите соништа. Дури и најтривијалните симболи можат да се покажат како значајни. Овој речник на соништа, заедно со вашите искуства, спомени и околности; ќе ви послужи како водич низ персонализираната интерпретација со подлабоко значење. Со вежбање, ќе можете подобро да ги разберете загадочните пораки кои соништата се обидуваат да ви ги соопштат.

Тогаш, што чекате? Подгответе се да откриете што кријат вашите соништа!

----------------

Оваа апликација е наменета единствено за забава. Нејзината намена не е да дијагностицира и лечи какви било медицински или друг вид проблеми.

Клучни зборови: Dormeo Sonovnik, Sonovnik, Дормео Соновник, Дормео, Dormeo

Recent changes:
Апликацијата е прилагодена и за Android 4.2

User reviews of Дормео Соновник
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Oct 11, 2014
Aplikacijata e super , no vo vrska so nekoi sonovi treba da e poopsirno napisano bidejki kaj sonot so vesterkite vika ,,vo zavisnost od vasite cuvstva vo sonot''.Na primer za toj son treba da se napisat poveke primeri za cuvstva vo sonot.Ako sonuva deka nekoj go brka vesterka togas znaci toa i toa i taka natamu.Zatoa uste toa da se napravi i na aplikacijata ke i dadam 5.
A Google User
Aug 27, 2014
Odlicen sonovnik!Najdobar.
A Google User
Jul 26, 2014
Se e ok, samo za poznat nema. :((
A Google User
Mar 12, 2014
Super e Sekoja cest objasnuvanjata za poimite se detalni i obemni :)
A Google User
Jan 10, 2014
Really thorough and detailed!