Пијам Oдговорно

Пијам Oдговорно


Пијам одговорно

Мобилната апликација ’Пијам одговорно’, на интересен и несекојдневен начин му води евиденција на корисникот за испиената количина алкохол, со цел да го предупреди кога испил доволно. Откако одреденото ниво на алкохол е пречекорено, апликацијата автоматски повикува такси до локацијата на корисникот. Според тоа, апликацијата е поврзана со такси компании во неколку различни градови низ Македонија. За успешно користење на апликацијата, корисникот треба да ги внесува испиените количини и видови на пијалоци (пиво, коктел, вино и сл.), по што добива соодветни пораки кои имаат цел да го насмеат и информираат за неговата состојба. Со таквите комични пораки, апликацијата го задржува вниманието и интересот на корисникот.
Add to list
Free
67
3.4
User ratings
26
Installs
1,000+
Concerns
1
File size
1584 kb
Screenshots
Screenshot of Пијам Oдговорно Screenshot of Пијам Oдговорно Screenshot of Пијам Oдговорно
About Пијам Oдговорно
Пијам одговорно

Мобилната апликација ’Пијам одговорно’, на интересен и несекојдневен начин му води евиденција на корисникот за испиената количина алкохол, со цел да го предупреди кога испил доволно. Откако одреденото ниво на алкохол е пречекорено, апликацијата автоматски повикува такси до локацијата на корисникот. Според тоа, апликацијата е поврзана со такси компании во неколку различни градови низ Македонија. За успешно користење на апликацијата, корисникот треба да ги внесува испиените количини и видови на пијалоци (пиво, коктел, вино и сл.), по што добива соодветни пораки кои имаат цел да го насмеат и информираат за неговата состојба. Со таквите комични пораки, апликацијата го задржува вниманието и интересот на корисникот.

User reviews of Пијам Oдговорно
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Oct 7, 2012
Dobra Dajte poddrska SAP makedonski aplikacii sramota e, inace top e app sekoja cest
A Google User
Oct 7, 2012
Dobra Dajte poddrska SAP makedonski aplikacii sramota e, inace top e app sekoja cest
A Google User
Oct 6, 2012
Zezalica Podprosecna zezalica, koja sto ne bi ja otvoril povtorno. Uninstall odma.
A Google User
Sep 27, 2012
Samsung Galaxy Ace Ima uste da se doraboti aplikacijava - na primer da se ponudat povekje gradovi i taxi kompanii i da se ponudat povece pijaloci i da se navedat nivnite iminja ,inaku dobro smisleno - Sekoja cest!
A Google User
Sep 7, 2012
Stegas povikaj taksi i nikomu nisto, se vraka na pocetok ili closed.