Search

Покер Македонија

Did you develop this app? Access more services »

Покер Македонија


Осетете ја сензацијата на покерот во казината каде и да сте. Не е битно дали сте професиоалец или нов, во Покер Македонија ви овозможуваме вистинско искуство на различни нивоа! Играјте со вашите пријатели против илјадници други онлајн играчи!

1. Бесплатна апликација, можете да играте од вашиот фејсбук акаунт исто така!!!
2. Кеш маси, сит н' го маси и дневни турнири!
3. Илјадници онлјан играчи секој ден!
4. Играј со твоите пријатели и стекн нови тука!
5. Видете каде играат вашите пријатели и придружете им се во секое време!
Add to list
Free
85
4.3
User ratings
70
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
12262 kb
Screenshots
Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија Screenshot of Покер Македонија

About Покер Македонија
Осетете ја сензацијата на покерот во казината каде и да сте. Не е битно дали сте професиоалец или нов, во Покер Македонија ви овозможуваме вистинско искуство на различни нивоа! Играјте со вашите пријатели против илјадници други онлајн играчи!

1. Бесплатна апликација, можете да играте од вашиот фејсбук акаунт исто така!!!
2. Кеш маси, сит н' го маси и дневни турнири!
3. Илјадници онлјан играчи секој ден!
4. Играј со твоите пријатели и стекн нови тука!
5. Видете каде играат вашите пријатели и придружете им се во секое време!

User reviews of Покер Македонија
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Oct 13, 2014
Odlicna Igrava e super
A Google User
Oct 5, 2014
WTF How much time it takes to loading?!? This is insane!!!
A Google User
Oct 1, 2014
Odlicna e... Odlicna e nemam zabeleski
A Google User
Sep 28, 2014
#1111# J Q K 1
A Google User
Sep 27, 2014
Nice