Твитови Македонија

Твитови Македонија


Твитови Македонија е апликација која генерира македонски твитови користејќи го Twitter Search Api-to. Твитови Македонија ги зема последните твитови кои што се постирани од Македонија.
Апликацијата сеуште не е добро истестирана, затоа можеби понекогаш да наидете на багови.
Add to list
Free
100
5.0
User ratings
4
Installs
50+
Concerns
0
File size
948 kb
Screenshots
Screenshot of Твитови Македонија Screenshot of Твитови Македонија Screenshot of Твитови Македонија Screenshot of Твитови Македонија

About Твитови Македонија
Твитови Македонија е апликација која генерира македонски твитови користејќи го Twitter Search Api-to. Твитови Македонија ги зема последните твитови кои што се постирани од Македонија.
Апликацијата сеуште не е добро истестирана, затоа можеби понекогаш да наидете на багови.
User reviews of Твитови Македонија
Write the first review for this app!
Android Market Comments
No comments in the Android market yet