Телефонски именик

Телефонски именик


Телефонскиот именик на Македонски Телеком овозможува пребарување:
- по име, презиме и адреса на приватни лица
- по име, дејност и адреса на правни лица
- по телефонски број

Освен тоа, нуди пребарување по меѓународни кодови на сите држави, како и приказ на сите повикувачки кодови во Македонија.
Именикот ги содржи само податоците на корисници фиксни линии на Македонски Телеком АД - Скопје.

************

Telefonskiot imenik na Makedonski Telekom ovozmozhuva prebaruvanje:
- po ime, prezime i adresa na privatni lica
- po ime, dejnost i adresa na pravni lica
- po telefonski broj

Osven toa, nudi prebaruvanje po megjunarodni kodovi na site drzhavi, kako i prikaz na site povikuvachki kodovi vo Makedonija.
Imenikot gi sodrzhi samo podatocite na korisnici fiksni linii na Makedonski Telekom AD - Skopje.

************

Phone book (white pages) of Makedonski Telekom provides search by:
- name, surname and address of residents
- name, industry and address of legal entities
- phone number

Besides that, the application offers search through the database of all international codes and city codes in Macedonia.
The phone book contains only data for fix (land) lines of Makedonski Telekom AD - Skopje.
Add to list
Free
71
3.6
User ratings
167
Installs
10,000+
Concerns
3
File size
329 kb
Screenshots
Screenshot of Телефонски именик Screenshot of Телефонски именик Screenshot of Телефонски именик Screenshot of Телефонски именик
About Телефонски именик
Телефонскиот именик на Македонски Телеком овозможува пребарување:
- по име, презиме и адреса на приватни лица
- по име, дејност и адреса на правни лица
- по телефонски број

Освен тоа, нуди пребарување по меѓународни кодови на сите држави, како и приказ на сите повикувачки кодови во Македонија.
Именикот ги содржи само податоците на корисници фиксни линии на Македонски Телеком АД - Скопје.

************

Telefonskiot imenik na Makedonski Telekom ovozmozhuva prebaruvanje:
- po ime, prezime i adresa na privatni lica
- po ime, dejnost i adresa na pravni lica
- po telefonski broj

Osven toa, nudi prebaruvanje po megjunarodni kodovi na site drzhavi, kako i prikaz na site povikuvachki kodovi vo Makedonija.
Imenikot gi sodrzhi samo podatocite na korisnici fiksni linii na Makedonski Telekom AD - Skopje.

************

Phone book (white pages) of Makedonski Telekom provides search by:
- name, surname and address of residents
- name, industry and address of legal entities
- phone number

Besides that, the application offers search through the database of all international codes and city codes in Macedonia.
The phone book contains only data for fix (land) lines of Makedonski Telekom AD - Skopje.

User reviews of Телефонски именик
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Dec 24, 2014
Никој телефонски број не е пронајден... Rubbish!
A Google User
Oct 22, 2014
Ne raboti..
A Google User
Sep 10, 2014
Tome trajkov
A Google User
Aug 9, 2014
Odlično
A Google User
Jun 27, 2014
Ne gi naogja tel. broevi aplikacijava e katastrofa