2Player Macedonian Quiz

2Player Macedonian Quiz


Application only in Macedonian language:
Оваа апликација е игра - квиз за двајца играчи.Играчите добиваат исто прашање и се натпреваруваат кој побрзо ќе даде точен одговор.Целта е да се проверите колку знаете , како и да научите нови основни работи поврзани со Македонија.
Add to list
Free
78
3.9
User ratings
35
Installs
5,000+
Concerns
0
File size
19 kb
Screenshots
Screenshot of 2Player Macedonian Quiz Screenshot of 2Player Macedonian Quiz
About 2Player Macedonian Quiz
Application only in Macedonian language:
Оваа апликација е игра - квиз за двајца играчи.Играчите добиваат исто прашање и се натпреваруваат кој побрзо ќе даде точен одговор.Целта е да се проверите колку знаете , како и да научите нови основни работи поврзани со Македонија.

Android Market Comments
A Google User
Oct 6, 2013
super uste prasanja
A Google User
Mar 25, 2012
Super e Super e samo treba pogolem fond na prasanja. Kje updatiram redovno ;) pozdrav
A Google User
Mar 25, 2012
Super e Super e samo treba pogolem fond na prasanja. Kje updatiram redovno ;) pozdrav
Aleksandar
Mar 25, 2012
Super e Super e samo treba pogolem fond na prasanja. Kje updatiram redovno ;) pozdrav
A Google User
Feb 6, 2012
Повеќе прашања Вметнете повеќе прашања и сменете го дизајнот да одговара на ICS