40 Hadithet e Neveviut

40 Hadithet e Neveviut


40 Hadithet e Imam Neveviut për Android

- 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit të hadithit në gjuhën arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Recent changes:
v1.2
Titrimi i haditheve
Add to list
Free
94
4.7
User ratings
300
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
45062 kb
Screenshots
Screenshot of 40 Hadithet e Neveviut Screenshot of 40 Hadithet e Neveviut Screenshot of 40 Hadithet e Neveviut Screenshot of 40 Hadithet e Neveviut Screenshot of 40 Hadithet e Neveviut
About 40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e Imam Neveviut për Android

- 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit të hadithit në gjuhën arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Recent changes:
v1.2
Titrimi i haditheve

Android Market Comments
A Google User
Mar 9, 2015
Hallall per ket punë
A Google User
Feb 24, 2015
Allahu jua shperbleft
A Google User
Jan 10, 2015
Allahu ju shperbleft inshaAllah
A Google User
Nov 19, 2014
Mire Mire
A Google User
Nov 2, 2014
Allahu ua shperblefte.....