Albania Soccer

Albania Soccer


Albania Soccer App is made for AlbaniaSoccer a online news paper about albanian soccer.
In this app are livescore, statistics about Albania Superliga, Albania national teams, ecc.

Recent changes:
Version 1.0
Add to list
Free
87
4.4
User ratings
47
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
115 kb
Screenshots
Screenshot of Albania Soccer Screenshot of Albania Soccer Screenshot of Albania Soccer Screenshot of Albania Soccer Screenshot of Albania Soccer Screenshot of Albania Soccer Screenshot of Albania Soccer Screenshot of Albania Soccer
About Albania Soccer
Albania Soccer App is made for AlbaniaSoccer a online news paper about albanian soccer.
In this app are livescore, statistics about Albania Superliga, Albania national teams, ecc.

Recent changes:
Version 1.0

Android Market Comments
A Google User
Jan 22, 2015
Mirmbajeni faqen Faqja e pare qe po shof rret futbollit shqiptar por duhet ta mirmbani dhe ta ristruktoroni ta beni me te bukur