Albanian Bible

Albanian Bible


Bibla e Shenjtë me të integruar SQLite database.

Ju mund ta ruani databazën në pajisjen e përdoruesit në mënyrë për shpërndarjen falas të Biblës për të tjerët një bazë të dhënash të përshtatshëm fotografinë SQLite.

Nga karakteristikat e bukur - e thjeshtë dhe e lehtë për të lundruar.

Gjithashtu kanë aftësinë për të ruajtur në një skedar teksti, dhe një libër një kapitull.

Kapitulli kaloni mbrapa me radhë dhe me gishtin tuaj.
Rritet dhe të ulet font size.

Paqe të jetë me ju, vëllezër dhe motra!

Recent changes:
version 1.8

Korrigjoni ndryshuar madhësinë e shkronjave (- / +) për të gjitha ekranet

version 1.6

Navigacion ri. Eksportimi në një format të ri ndërkombëtar Bibël magazinimit: BibleXML

version 1.5

Search full text me morfologjinë mbështetje
Add to list
Free
84
4.2
User ratings
26
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
10940 kb
Screenshots
Screenshot of Albanian Bible Screenshot of Albanian Bible Screenshot of Albanian Bible Screenshot of Albanian Bible
About Albanian Bible
Bibla e Shenjtë me të integruar SQLite database.

Ju mund ta ruani databazën në pajisjen e përdoruesit në mënyrë për shpërndarjen falas të Biblës për të tjerët një bazë të dhënash të përshtatshëm fotografinë SQLite.

Nga karakteristikat e bukur - e thjeshtë dhe e lehtë për të lundruar.

Gjithashtu kanë aftësinë për të ruajtur në një skedar teksti, dhe një libër një kapitull.

Kapitulli kaloni mbrapa me radhë dhe me gishtin tuaj.
Rritet dhe të ulet font size.

Paqe të jetë me ju, vëllezër dhe motra!

Recent changes:
version 1.8

Korrigjoni ndryshuar madhësinë e shkronjave (- / +) për të gjitha ekranet

version 1.6

Navigacion ri. Eksportimi në një format të ri ndërkombëtar Bibël magazinimit: BibleXML

version 1.5

Search full text me morfologjinë mbështetje

Android Market Comments
A Google User
Jul 12, 2015
Like Sa i perket qi e kum gjet me lexu online, ama ju kshilloj qi ta loxoni Kur'anin Librin e vetum t'saktë t'mbetun t'Krijuesit.
A Google User
May 26, 2014
Words missing There are words missings in paragraphs.instead there are dots like this: ......... Please fix this. Anyway congratulations and thanks for the efort. God bless you!