Albeu.com Lajme

Albeu.com Lajme


Albeu.com application for Android has been designed for navigating articles of Albeu.com, a leading informative portal in albanian.

Recent changes:
This is the first version of the app for android devices.
Add to list
Free
79
4.0
User ratings
87
Installs
5,000+
Concerns
0
File size
210 kb
Screenshots
Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme Screenshot of Albeu.com Lajme

About Albeu.com Lajme
Albeu.com application for Android has been designed for navigating articles of Albeu.com, a leading informative portal in albanian.

Recent changes:
This is the first version of the app for android devices.

Visit Website
User reviews of Albeu.com Lajme
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jun 1, 2014
Bravo
A Google User
Feb 19, 2014
FI Shume i ngadalte. Duhet disa sekonda per tu hapur lajmi
A Google User
Jan 7, 2014
Juxhin Çela Një super apkikacion. I pari në mos gaboj aplikacion në android në fushën e lajmeve. Duhet mirëpritur dhe njëkohësisht pritur që edhe aktorët e tjerë(TopMedia, Klan etj etj) ta ndjekin. Habitem si keto grupe mediatike shqiptare nuk zhvillojne aplikacione për smartphone këto kohë...
A Google User
Dec 23, 2013
Fantastik,por:: Apps,shume i shkelqyer,shume informues,lajme fresh,por pak i ngadalte,kur nderrohen,faqet...pergezime stafit te ALBEUT...
A Google User
May 17, 2013
Thnx Shum app i mire do doja te ishte dhe widget qe ti lexoja lajmet pa hapur app. Vidjot daalin keq dhe zene nje pjese te text.