ameble

ameble


Lajme, Vlerësime, Edutek si dhe Video për teknologji, të gjitha në një vend, në një aplikacion shqip.
Lexoni lajmet më të reja për Apple, Samsung, Google, Amazon, smartphones, tabletë, gadgets, Windows, Facebook, Twitter, hi-tech, video lojra, computers, internet dhe më shumë.

“Ameble” (a me ble?), bën vlerësimin në thellësi të pajisjeve të fundit në mënyrë të paanshme, për karakteristikat dhe zhvillimet e asaj Teknologjie të re, si dhe jap këshilla për ndërtimin dhe funksionimin e sistemeve të ndryshmeve informative.

Website: http://www.ameble.com/
Facebook:https://www.facebook.com/ameblecom
Twitter: https://twitter.com/ameblecom
YouTube : http://www.youtube.com/ameblecom

Description in English:
This is the Windows Mobile Application for the ameble.com blog, Technology Reviews, News and Education
Get all the latest news on Apple, Samsung, Google, Amazon, smartphones, tablets, gadgets, Windows, Facebook, Twitter, start-ups, science, video games, computers, internet and much more.

TAG: Kosova, Shqiperia, Maqedonia, Lajme Shqip, Ameble, Video praktike, Video Shpaketim, Albanian Tech News, Teknologji, Technology News Albanian

Recent changes:
Lajmet jane te kategorizuar ne 4 kategori...
Add to list
Free
95
4.8
User ratings
25
Installs
500+
Concerns
0
File size
4064 kb
Screenshots
Video of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble Screenshot of ameble

About ameble
Lajme, Vlerësime, Edutek si dhe Video për teknologji, të gjitha në një vend, në një aplikacion shqip.
Lexoni lajmet më të reja për Apple, Samsung, Google, Amazon, smartphones, tabletë, gadgets, Windows, Facebook, Twitter, hi-tech, video lojra, computers, internet dhe më shumë.

“Ameble” (a me ble?), bën vlerësimin në thellësi të pajisjeve të fundit në mënyrë të paanshme, për karakteristikat dhe zhvillimet e asaj Teknologjie të re, si dhe jap këshilla për ndërtimin dhe funksionimin e sistemeve të ndryshmeve informative.

Website: http://www.ameble.com/
Facebook:https://www.facebook.com/ameblecom
Twitter: https://twitter.com/ameblecom
YouTube : http://www.youtube.com/ameblecom

Description in English:
This is the Windows Mobile Application for the ameble.com blog, Technology Reviews, News and Education
Get all the latest news on Apple, Samsung, Google, Amazon, smartphones, tablets, gadgets, Windows, Facebook, Twitter, start-ups, science, video games, computers, internet and much more.

TAG: Kosova, Shqiperia, Maqedonia, Lajme Shqip, Ameble, Video praktike, Video Shpaketim, Albanian Tech News, Teknologji, Technology News Albanian

Recent changes:
Lajmet jane te kategorizuar ne 4 kategori...

Visit Website
User reviews of ameble
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Apr 4, 2014
Shume mire
A Google User
Sep 22, 2013
Shume more dhe lehte me perdore
A Google User
Sep 4, 2013
Love it
A Google User
May 3, 2013
Best App ever I love this app
A Google User
May 3, 2013
Superb site,well done to the site creators :-)