AnySoftKeyboard - Macedonian

AnySoftKeyboard - Macedonian


Македонска екстензија за AnySoftKeyboard. За да работи потребно е да имаш инсталирано AnySoftKeyboard.

AnySoftKeyboard:
https://market.android.com/details?id=com.menny.android.anysoftkeyboard

Упатство за инсталација:
1. Инсталирај AnySoftKeyboard и МК екстензија
2. Активирај ASK под Language & Keyboard
3. Под Language & Keyboard > ASK Settings > Keyboards активирај барем една од трите мк тастатури
4. Смени input method од Android keyboard во AnySoftKeyboard

Default акција за менување на тастатури во ASK е swipe десно

Зошто AnySoftKeyboard?
Затоа што AnySoftKeyboard има еден куп опции за подесување, опции кои постојните македонски тастатури за android ги немаат. Вибрација/звук при пишување, едноставно менување од QWERTY на ЉЊЕРТЅ со swipe акција, речник на зборови...
Add to list
Free
87
4.4
User ratings
134
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
1373 kb
Screenshots
Screenshot of AnySoftKeyboard - Macedonian Screenshot of AnySoftKeyboard - Macedonian Screenshot of AnySoftKeyboard - Macedonian Screenshot of AnySoftKeyboard - Macedonian
About AnySoftKeyboard - Macedonian
Македонска екстензија за AnySoftKeyboard. За да работи потребно е да имаш инсталирано AnySoftKeyboard.

AnySoftKeyboard:
https://market.android.com/details?id=com.menny.android.anysoftkeyboard

Упатство за инсталација:
1. Инсталирај AnySoftKeyboard и МК екстензија
2. Активирај ASK под Language & Keyboard
3. Под Language & Keyboard > ASK Settings > Keyboards активирај барем една од трите мк тастатури
4. Смени input method од Android keyboard во AnySoftKeyboard

Default акција за менување на тастатури во ASK е swipe десно

Зошто AnySoftKeyboard?
Затоа што AnySoftKeyboard има еден куп опции за подесување, опции кои постојните македонски тастатури за android ги немаат. Вибрација/звук при пишување, едноставно менување од QWERTY на ЉЊЕРТЅ со swipe акција, речник на зборови...

Android Market Comments
A Google User
Dec 30, 2014
dobra programa raboti
A Google User
Oct 15, 2014
На HTC one M8 одлично функционира. Браво!
A Google User
Sep 15, 2014
Lie Why do you guys like to lie to people, I wonder? It doesn't work. You cannot find it in Languages and keyboards in Settings even after removal of the prog into the telephone's memory.
A Google User
Jun 8, 2014
Raboti na SGS Anysoft bara pristap do vashiot imenik i galerija. Zasluzuva povekje od cetiri.
A Google User
May 13, 2014
Функционира супер Се изнамачив со останатите апликации, но оваа функционира супер.