avtobusi jsp skopje 2

avtobusi jsp skopje 2


Термини на автобусите на ЈСП - Скопје.

Како дополнувања на првата верзија, сега има:

* Автоматско ажурирање на базата на податоци(само преку wifi)
* Термини за линијата до средно-водно - Жичара
* Ноќни термини
* Новости
* Точна информација за државни празници

Recent changes:
14-Јан-2014 - Ажурирана базата на податоци.
28-Мар-2013 - Валидирање на базата при ажурирање. Се спречува корупција на базата при нестабилна интернет врска.
Add to list
Free
84
4.2
User ratings
753
Installs
50,000+
Concerns
0
File size
435 kb
Screenshots
Screenshot of avtobusi jsp skopje 2 Screenshot of avtobusi jsp skopje 2 Screenshot of avtobusi jsp skopje 2 Screenshot of avtobusi jsp skopje 2

About avtobusi jsp skopje 2
Термини на автобусите на ЈСП - Скопје.

Како дополнувања на првата верзија, сега има:

* Автоматско ажурирање на базата на податоци(само преку wifi)
* Термини за линијата до средно-водно - Жичара
* Ноќни термини
* Новости
* Точна информација за државни празници

Recent changes:
14-Јан-2014 - Ажурирана базата на податоци.
28-Мар-2013 - Валидирање на базата при ажурирање. Се спречува корупција на базата при нестабилна интернет врска.

Visit Website
User reviews of avtobusi jsp skopje 2
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 5, 2014
Nemozam da vidam rasporedot na nieden od avtobusite.popravi go ova i imas 5
A Google User
Jul 3, 2014
Very Good
A Google User
Jun 30, 2014
Супер аплкација, само ... Дали е bug не знам, ама линиите за 41 и 42 се сосема исти и пишува дека и 42 вози на релација од Транспортен центар до Типо(Драчево), а 42 е од Железара како што знам јас.Ве молам некако поправете го ова ...
A Google User
Jun 27, 2014
Super aplikacija, Ja obuzhuvam!
A Google User
Jun 26, 2014
Napravi nov update na avtobusko pola od busovite ne se tocni... Sosema se razlicni od jsp stranatq... Pozz