Besilka

Besilka


Application is only in Macedonian language. Бесилка - играчот треба да го погоди зборот за што пократко време со што помалку грешки. За играње е потребна интернет врска и креирање кориснички профил. Играта е потполно македонска, со македонски зборови. Предлагање на нови зборови од играчите. Онлајн рекорди од сите играчи.
Add to list
Free
49
2.5
User ratings
65
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
47 kb
Screenshots
Screenshot of Besilka Screenshot of Besilka

About Besilka
Application is only in Macedonian language. Бесилка - играчот треба да го погоди зборот за што пократко време со што помалку грешки. За играње е потребна интернет врска и креирање кориснички профил. Играта е потполно македонска, со македонски зборови. Предлагање на нови зборови од играчите. Онлајн рекорди од сите играчи.

Visit Website
User reviews of Besilka
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jan 23, 2013
katastrofa nevidena,non stop serverot ne rab.....pa i registracija....loso!!!
A Google User
Jan 23, 2013
katastrofa nevidena,non stop serverot ne rab.....pa i registracija....loso!!!
A Google User
Jul 25, 2012
! Dont like....dont work
Ivan
Jul 25, 2012
! Dont like....dont work
A Google User
Jun 9, 2012
zagrev Edna aplikacija i toa glupa pa i registracija treba pa i serverot ne raboti.hahahahaha