Blogirame

Blogirame


Читаш блогови?

Blogirame.mk отсега и на твојот телефон .
Прочитај го и сподели го твојот омилен блог пост преку твојата нова апликација , од твоето омилено место, додека го пиеш твојот омилен пијалок.

Немаш омилен пијалок? ОМГ!

Најди блог. Одбери омилен блог пост и подари му ехо. Сподели на твитер, фејзбук и останатите социјални мрежи. Така ќе го разгласиш и по соседните маси, додека го пиеш твојот омилен пијалок.

Биди во тек . Биди информиран. Биди гласен. Читај и Блогирај!

Апликацијата вклучува:
• Кул начин за преглед на најгласните и најновите постови
• Фенси дизајн
• Можност да се логираш, гласаш и споделиш
• Преглед по категории
• Инстант поени кај спротивниот пол

Ја сакаш нели?

Recent changes:
* Постовите од Блогираме кои се читаат преку пребарувач сега се отвараат преку апликацијата
* Затварање на читачот со лизгање на два прста надоле
* Нови анимации

Благодарност до Драган Атанасов за промените :)
Add to list
Free
98
4.9
User ratings
33
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
854 kb
Screenshots
Screenshot of Blogirame Screenshot of Blogirame Screenshot of Blogirame Screenshot of Blogirame Screenshot of Blogirame Screenshot of Blogirame
About Blogirame
Читаш блогови?

Blogirame.mk отсега и на твојот телефон .
Прочитај го и сподели го твојот омилен блог пост преку твојата нова апликација , од твоето омилено место, додека го пиеш твојот омилен пијалок.

Немаш омилен пијалок? ОМГ!

Најди блог. Одбери омилен блог пост и подари му ехо. Сподели на твитер, фејзбук и останатите социјални мрежи. Така ќе го разгласиш и по соседните маси, додека го пиеш твојот омилен пијалок.

Биди во тек . Биди информиран. Биди гласен. Читај и Блогирај!

Апликацијата вклучува:
• Кул начин за преглед на најгласните и најновите постови
• Фенси дизајн
• Можност да се логираш, гласаш и споделиш
• Преглед по категории
• Инстант поени кај спротивниот пол

Ја сакаш нели?

Recent changes:
* Постовите од Блогираме кои се читаат преку пребарувач сега се отвараат преку апликацијата
* Затварање на читачот со лизгање на два прста надоле
* Нови анимации

Благодарност до Драган Атанасов за промените :)

Android Market Comments
A Google User
Nov 12, 2013
Одлична! Апликацијата е екстра,но би била уште подобра со срч бар ;(
A Google User
Mar 11, 2013
Pop-up во смартфон пребарувач? Само што ја инсталирав. Допрва ќе видам дали првиот (убав) впечаток е оправдан. Засега, ми се чини фали само pop-up во смартфон пребарувач. Така за неа би разбрале многу повеќе корисници, би пораснал и бр.симнувања, со тоа и базата на коментари од корисници.
A Google User
Mar 11, 2013
Pop-up во смартфон пребарувач? Само што ја инсталирав. Допрва ќе видам дали првиот (убав) впечаток е оправдан. Засега, ми се чини фали само pop-up во смартфон пребарувач. Така за неа би разбрале многу повеќе корисници, би пораснал и бр.симнувања, со тоа и базата на коментари од корисници.
A Google User
Jan 24, 2013
Great app Супер апликација со многу добар дизајн.
A Google User
Oct 9, 2012
:) UBA, Terajte mangi pozdrav
Version 1000000
Version 1000000