Blue Bird Taxi Reservation

Blue Bird Taxi Reservation


This application is to help you make a taxi reservation easier, from anywhere and show your taxi position on the map. The taxi search will be done with the closest taxi available around.

Term & Condition:
Any Conditions occured caused by the usage of this application is under your responsibility.

Recent changes:
Updated order feature
Add to list
Free
81
4.1
User ratings
3613
Installs
100,000+
Concerns
3
File size
707 kb
Screenshots
Screenshot of Blue Bird Taxi Reservation Screenshot of Blue Bird Taxi Reservation
About Blue Bird Taxi Reservation
This application is to help you make a taxi reservation easier, from anywhere and show your taxi position on the map. The taxi search will be done with the closest taxi available around.

Term & Condition:
Any Conditions occured caused by the usage of this application is under your responsibility.

Recent changes:
Updated order feature

User reviews of Blue Bird Taxi Reservation
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Thursday 6:24 PM
Col Ueu
A Google User
Thursday 3:17 PM
♥ Beberapa kali pesan melalui app dan cpt dapat respon berupa tlp dan nomor taksi.. bahkan blm 5 menit taksi sudah datang :))
A Google User
Thursday 1:05 PM
Tidak ada fasilitas utk mengubah alamat yg tepat Sejak kapan Rangkapan Jaya Baru ada di Depok Lama? Mau diubah tdk bisa. Payah.
A Google User
Thursday 1:17 AM
Keren, tp hang kalau kita cancel order dan tidak bs hilang order kita meskipun di cancel
A Google User
6 days ago
Kurang stabil Udah berapa kali semenjak 2 bulan terakhir sering banget kl order melalui apps ini nggak bisa tahu update status pesanan taxi. Tiba-tiba taxi sudah datang aja,meski status di tracking masih searching. Pls fix bugs ini. Dulu kok akurat skr penurunan.