CEZ Shperndarje

CEZ Shperndarje


E-Shperndarje
Moduli i konsultimit te informacionit te faturimit dhe arketimit online. Nepermjet ketij moduli te gjithe abonentet e CEZ Shperndarje kane mundesine e konsultimit te faturave elektrike, si dhe te njihen me informacione apo njoftime nga CEZ Shperndarje.
Add to list
Free
48
2.4
User ratings
22
Installs
500+
Concerns
0
File size
670 kb
Screenshots
Screenshot of CEZ Shperndarje Screenshot of CEZ Shperndarje

About CEZ Shperndarje
E-Shperndarje
Moduli i konsultimit te informacionit te faturimit dhe arketimit online. Nepermjet ketij moduli te gjithe abonentet e CEZ Shperndarje kane mundesine e konsultimit te faturave elektrike, si dhe te njihen me informacione apo njoftime nga CEZ Shperndarje.

Visit Website
User reviews of CEZ Shperndarje
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jan 20, 2014
Xperia Humbje kohe
A Google User
Dec 4, 2013
Nuk punon Mos humbisni kohë këtë aplikacion.
A Google User
Nov 24, 2013
JO KEQ Panvaresisht se ka nevoje per shume permisime aplikacioni funksionon.Ju uroj qe punen e nisur mos ta lini me kaq.Flm Cez.
A Google User
Oct 22, 2013
Enkelejda Nisma vlen per t'u vleresuar. Por me perdorimin e pare verej disa mangesi: 1. Nuk shfaqet fatura e detajuar por vetem shuma totale e debitit mujor 2. Nuk jepet mundesia per printimin e fatures direkt nga Smartphone 3. Mungojne opsionet e mbajtjes mend te perdoruesit dhe te fjalekalimit
A Google User
Sep 2, 2013
JO KEQ Panvaresisht se ka nevoje per shume permisime aplikacioni funksionon.Ju uroj qe punen e nisur mos ta lini me kaq.Flm Cez.