Demajors Radio

Demajors Radio


Indonesia's 24 hours Radio Online Station, demajorsradio.com plays the greatest local and international hits from various genres, along with the fun quizzes and programs.

Now you can enjoy the radio via Android complete with Radio Streaming, Integrated Social-Media, Share Activities to Twitter & Facebook, and Latest Updates Notification right from demajors radio!


Listening to demajorsradio.com, just a click away!
Add to list
Free
90
4.5
User ratings
43
Installs
1,000+
Concerns
1
File size
1212 kb
Screenshots
Screenshot of Demajors Radio Screenshot of Demajors Radio

About Demajors Radio
Indonesia's 24 hours Radio Online Station, demajorsradio.com plays the greatest local and international hits from various genres, along with the fun quizzes and programs.

Now you can enjoy the radio via Android complete with Radio Streaming, Integrated Social-Media, Share Activities to Twitter & Facebook, and Latest Updates Notification right from demajors radio!


Listening to demajorsradio.com, just a click away!

Visit Website
User reviews of Demajors Radio
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 11, 2014
Like a music Feel the sound !!
A Google User
Sep 24, 2013
Mantap Yang harus diperbaiki cuma 1 nih,app nya support di minimize dongg
A Google User
May 23, 2013
radio serasa punya sendiri :) bagus bgt nih radio tp app nya UI nya lebih di bagusin lagi yaa... soal nya untuk galmin belum fix nih semua icon nya di layar, sukses deh buat demajors radio :)
A Google User
May 17, 2013
Tinggal satu lagiii Yaitu judul lagu sama nama artisnya ga keluaaar. Tolong diperbaiki yaa Demajors Radio :) terima kasiiihh \m/
A Google User
May 15, 2013
Song title not displayed App yg bagus, memudahkan buat ndengerin demajors dimanapun :) Tp song title-nya gak mau keluar,pdhl kl dinuka via web,muncul" aja tuh,, please fix it :)