Derbi.mk

Derbi.mk


Спортот е чудесен сплет на талент, тренинг и техника, спој којшто на милијарди луѓе ширум светот им ги поттикнува емоциите и им дава причина повеќе да му се радуваат на животот. Немир - до последниот свиреж, страст - до последната капка пот, чувства – од екстаза до болка. Кој дошол од „оваа страна“ на приказната, внесува дел од себе во сета оваа магија.

Редакцијата што стои зад Дерби.мк е составена токму од вакви „фанатици“, вљубеници во различни спортови, кои својата посветеност ја искажуваат и преку создавањето на овој сајт. Дерби.мк официјално започна да работи на 27 февруари 2013 година како веб страница посветена на македонските и светските спортисти, но и навивачи.

Нема спорт без Дерби!

Recent changes:
Bug fixes
Add to list
Free
90
4.5
User ratings
24
Installs
100+
Concerns
0
File size
1686 kb
Screenshots
Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk Screenshot of Derbi.mk
About Derbi.mk
Спортот е чудесен сплет на талент, тренинг и техника, спој којшто на милијарди луѓе ширум светот им ги поттикнува емоциите и им дава причина повеќе да му се радуваат на животот. Немир - до последниот свиреж, страст - до последната капка пот, чувства – од екстаза до болка. Кој дошол од „оваа страна“ на приказната, внесува дел од себе во сета оваа магија.

Редакцијата што стои зад Дерби.мк е составена токму од вакви „фанатици“, вљубеници во различни спортови, кои својата посветеност ја искажуваат и преку создавањето на овој сајт. Дерби.мк официјално започна да работи на 27 февруари 2013 година како веб страница посветена на македонските и светските спортисти, но и навивачи.

Нема спорт без Дерби!

Recent changes:
Bug fixes

User reviews of Derbi.mk
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 7, 2014
Odlicno :)
A Google User
Jul 6, 2014
Odlicna!
A Google User
Jul 6, 2014
Odlicna aplikacija za site koi sakaat pravovremeni sportski informacii. Brzo i ednostavno prebaruvanje po razlicni parametri. Strongly recommended!
A Google User
Jul 2, 2014
Лесно и едноставно Тоа што се бара од една апликација... без многу замарање да дојдеш до информации.
A Google User
Jun 30, 2014
Врв! Одлична апликација, одлична изработка. Пермисии на ниво.
Version 1000000
Version 1000000