Drive efficiently

Drive efficiently


This application is intended for the Macedonian market.
Возете економично!
Оваа апликација има за цел да им овозможи на корисниците да водат евиденција за трошоците на нивното возило. На многу едноставен начин може да се надгледува изминатата километража, трошоците за гориво, неговата цена низ времето како и потрошувачката.
Add to list
Free
88
4.4
User ratings
24
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
76 kb
Screenshots
Screenshot of Drive efficiently Screenshot of Drive efficiently
About Drive efficiently
This application is intended for the Macedonian market.
Возете економично!
Оваа апликација има за цел да им овозможи на корисниците да водат евиденција за трошоците на нивното возило. На многу едноставен начин може да се надгледува изминатата километража, трошоците за гориво, неговата цена низ времето како и потрошувачката.

Android Market Comments
A Google User
Dec 19, 2013
Солидна Практично, како предлог може и виџет, но треба некаде да пишува статистика за потрошувачка. Инаку возам бензинец, му ставам 95 и 98 октани, со што е и различна потрошувачката-може да се има предвид и ова за некој апдејт.
A Google User
Jan 22, 2011
Одлична апликација само не ми е јасно кај километражата се пишува севкупната километража на возилото или колку километри си поминал со тоа гориво
A Google User
Jan 22, 2011
Одлична апликација само не ми е јасно кај километражата се пишува севкупната километража на возилото или колку километри си поминал со тоа гориво
Jane
Jan 22, 2011
Одлична апликација само не ми е јасно кај километражата се пишува севкупната километража на возилото или колку километри си поминал со тоа гориво
A Google User
Sep 4, 2010
Dobro bi bilo da moze da se vodi statistika za poveke vozila, skuter