eIspiti

eIspiti


Mобилната апликација eIspiti е наменета за сите идни возачи од сите категории, а креирана е со цел да им овозможи полесен пристап до демо-тестирањата за утврдување на теоретските познавања на сообраќајните правила.


Сега со само еден допир на својот Android мобилен телефон, потенцијалните кандидати ќе имаат можност да пристапат и да ги решаваат пробните теоретски сообраќајни тестови, да видат со колку негативни го положиле или не го положиле секој од тестовите, кои одговори ги погрешиле итн.

На овој начин мобилната апликација eIspiti е во функција на зголемување на знаењето за теоретските основи на сообраќајот и се разбира во функција на создавање на подобри идни возачи.
Add to list
Free
76
3.8
User ratings
111
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
413 kb
Screenshots
Screenshot of eIspiti Screenshot of eIspiti Screenshot of eIspiti Screenshot of eIspiti Screenshot of eIspiti Screenshot of eIspiti Screenshot of eIspiti Screenshot of eIspiti
About eIspiti
Mобилната апликација eIspiti е наменета за сите идни возачи од сите категории, а креирана е со цел да им овозможи полесен пристап до демо-тестирањата за утврдување на теоретските познавања на сообраќајните правила.


Сега со само еден допир на својот Android мобилен телефон, потенцијалните кандидати ќе имаат можност да пристапат и да ги решаваат пробните теоретски сообраќајни тестови, да видат со колку негативни го положиле или не го положиле секој од тестовите, кои одговори ги погрешиле итн.

На овој начин мобилната апликација eIspiti е во функција на зголемување на знаењето за теоретските основи на сообраќајот и се разбира во функција на создавање на подобри идни возачи.

User reviews of eIspiti
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 28, 2014
Zashto nemata full verzija
A Google User
Jun 4, 2014
Просечно Полно со багови!
A Google User
Apr 19, 2014
Stavete gi site prasanja Se vrtat eden mal broj isti prasanja, stavete gi site prasanja!
A Google User
Mar 2, 2014
Eispit Nema da ima UPDATE
A Google User
Jan 23, 2014
Просечно Полно со багови!