ERA

ERA


ERA fm – Muzik Hit Terbaik

Radio #1 Malaysia yang memainkan lagu-lagu hit terbaik dan radio yang pertama mencatat rekod dalam 'The Malaysia Book of Records' sebanyak 5 kali sejak 1998 hingga 2014!
Setiap detik pasti riuh bersama ERA fm !

Era FM
Astro Radio Sdn Bhd (403472-D)

Recent changes:
minor bug fixes
Add to list
Free
86
4.3
User ratings
5574
Installs
500,000+
Concerns
2
File size
15482 kb
Screenshots
Screenshot of ERA Screenshot of ERA Screenshot of ERA Screenshot of ERA Screenshot of ERA
About ERA
ERA fm – Muzik Hit Terbaik

Radio #1 Malaysia yang memainkan lagu-lagu hit terbaik dan radio yang pertama mencatat rekod dalam 'The Malaysia Book of Records' sebanyak 5 kali sejak 1998 hingga 2014!
Setiap detik pasti riuh bersama ERA fm !

Era FM
Astro Radio Sdn Bhd (403472-D)

Recent changes:
minor bug fixes

User reviews of ERA
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Saturday 6:05 AM
Brst
A Google User
Friday 5:37 AM
era good era i love you
A Google User
Apr 12, 2015
Nice
A Google User
Apr 4, 2015
Good Sgt jelas
A Google User
Apr 3, 2015
Kenapa tak boleh Minimize? Susah la kalau nak tengok menu atau main game. Dia kalau dah bukak kena dengar dalam tu je, kalau keluar nanti dah turn of. Tu yang tak best. Kalau HOT FM boleh minimize :(
Version 1000000
Version 1000000