ERA

ERA


ERA fm – Muzik Hit Terbaik

Radio #1 Malaysia yang memainkan lagu-lagu hit terbaik dan radio yang pertama mencatat rekod dalam 'The Malaysia Book of Records' sebanyak 5 kali sejak 1998 hingga 2014!
Setiap detik pasti riuh bersama ERA fm !

Era FM
Astro Radio Sdn Bhd (403472-D)

Recent changes:
minor bug fixes
Add to list
Free
86
4.3
User ratings
5990
Installs
500,000+
Concerns
2
File size
15482 kb
Screenshots
Screenshot of ERA Screenshot of ERA Screenshot of ERA Screenshot of ERA Screenshot of ERA
About ERA
ERA fm – Muzik Hit Terbaik

Radio #1 Malaysia yang memainkan lagu-lagu hit terbaik dan radio yang pertama mencatat rekod dalam 'The Malaysia Book of Records' sebanyak 5 kali sejak 1998 hingga 2014!
Setiap detik pasti riuh bersama ERA fm !

Era FM
Astro Radio Sdn Bhd (403472-D)

Recent changes:
minor bug fixes

Android Market Comments
A Google User
Jul 23, 2015
Good apps Bagus app ni. Senang dan jelas didengari. Bagi siapa yg komplain app ni ade la sbb2 yg tertentu,mungkin ade sesetengah handphone yg x leh bukak app ni,ade jugak yg boleh bukak app ni. Saya ni pun dulu handphone biasa je. Dulu, saya pun mcm korang x leh bukak app ni,tapi saya tahu sbb nape x leh bukak app ni dulu. So,jgnla mrh2 hnya kerana x leh bukak atau download app ni & jgnla korang nk komen yg x baik pasal app ni. Fikirlah 2 kali dahulu sebelum komen. Saya hnya sekadar menasihati sahaja. Jgn mrh ya. Tq.
A Google User
Jul 20, 2015
Syok brsama Johara
A Google User
Jul 16, 2015
MUKHRIZMERSING Best jugak....
A Google User
Jul 13, 2015
I love of
A Google User
Jul 11, 2015
Ok
Version 1000000
Version 1000000