Exit-Poll Albania

Exit-Poll Albania


KY APLIKACION ESHTE REAL-TIME!
PROVONI VOTEN TUAJ DHI SHIKONI REFLEKTIMIN NE TABELAT STATISTIKORE!

Exit-Poll Albania eshte aplikacioni i pare per statistikat parazgjedhore ne shqiperi.
Ky aplikim ka si qellim te sjell tek perdoruesi nje vleresim te perafert mbi zgjedhjet e 2013 dhe tendecen e votimit te zgjedhesve shqipetar ne pergjithesi.
Ju mundet te votoni per partine tuaj qe mbeshtesni.
VOTA JUAJ ESHTE E FSHEHTE.
Kujdes: Ky app mundet te perdoret vetem nepermejt nje aparatit celular/tablet Android.
1- Aparati juaj identifikohet si aparat unik.
2- Ju nuk mundet te votoni me shume se njehere.
3- Ju nuk mundet te ndryshoni voten tuaj.
4- Vota juaj eshte e FSHEHTE.
5- Ju mundet te reklamoni ne Facebook qe perdorni E-PA app
6- Partite e zgjedhura jane ato parti me numer te konsiderueshem votuesish
7- Nese klikoni ne rreklamat tona ju na ndihmoni te mbajme gjalle aplikimet shqiptare ne Google Play
DEV.apk

Recent changes:
===================
V 1.2
Add to list
Free
77
3.9
User ratings
34
Installs
5,000+
Concerns
0
File size
557 kb
Screenshots
Video of Exit-Poll Albania Screenshot of Exit-Poll Albania Screenshot of Exit-Poll Albania Screenshot of Exit-Poll Albania Screenshot of Exit-Poll Albania Screenshot of Exit-Poll Albania
About Exit-Poll Albania
KY APLIKACION ESHTE REAL-TIME!
PROVONI VOTEN TUAJ DHI SHIKONI REFLEKTIMIN NE TABELAT STATISTIKORE!

Exit-Poll Albania eshte aplikacioni i pare per statistikat parazgjedhore ne shqiperi.
Ky aplikim ka si qellim te sjell tek perdoruesi nje vleresim te perafert mbi zgjedhjet e 2013 dhe tendecen e votimit te zgjedhesve shqipetar ne pergjithesi.
Ju mundet te votoni per partine tuaj qe mbeshtesni.
VOTA JUAJ ESHTE E FSHEHTE.
Kujdes: Ky app mundet te perdoret vetem nepermejt nje aparatit celular/tablet Android.
1- Aparati juaj identifikohet si aparat unik.
2- Ju nuk mundet te votoni me shume se njehere.
3- Ju nuk mundet te ndryshoni voten tuaj.
4- Vota juaj eshte e FSHEHTE.
5- Ju mundet te reklamoni ne Facebook qe perdorni E-PA app
6- Partite e zgjedhura jane ato parti me numer te konsiderueshem votuesish
7- Nese klikoni ne rreklamat tona ju na ndihmoni te mbajme gjalle aplikimet shqiptare ne Google Play
DEV.apk

Recent changes:
===================
V 1.2

Android Market Comments
A Google User
May 10, 2015
Voto dhe goxha i shpejte :)
A Google User
Jun 22, 2013
Politised apk Do not install. As i read all the comments this apk is not a transparent apk. When i votet and closed and opened apk again, no number was changed, and also. There is no Albanian who would develop this type of apk without a uniside political reason. In Albania EVERYONE is politised so don't trust this developer isn't!...
A Google User
Jun 12, 2013
Nuk me lejon te pranoj dhe nuk shfaq statistikat I'm on jellybean 4.1.2 Sony Xperia Z
A Google User
May 19, 2013
Sugjerim Duhet gjetur mënyra si të bëni më shumë njerëz të votojnë
A Google User
Apr 28, 2013
Not reliable I was wondering why some programers should loose time and a lot of work, in an apk that never will repay with ad-clicks... Or maybe sponsored politically and used to someone's interest, diverting totally from the "fun" purpose of this apk. Hmmm, my opinion nobody should vote as nobody knows who's doing what with the database. Reply to the bad english written response from devs. Selfpleasuring, is another way of justifying the existence. Oh, and believe me I am smart. I programmed a lot of apk since 97's.