Filma Shqip

Filma Shqip


Shikoni te gjith filmat shqiptare jashte edhe brenda shqiperise nga Tableta/Smartfon juaj..

Ne program ndodhen 50+ filma shqiptar plus cdo dite shtohen akoma edhe me teper pasi vete aplikacioni ben lidhje
me serverin tone ku merr te dhenat mbi playlist dhe i shton ato automatikisht ne celularin tuaj

Recent changes:
Versioni 2.1
Ndryshohet Design
Rregullohen disa probleme


Versioni 1.0.2

-Permban opsionin "Te Preferuarat"
-Shperndarje "Facebook" - "Twitter" - "Email"
-Design web 2.0
-Shohen filma te huaj
-Shtohet kategoria " Humor Shqip"
-Filmat behen update cdo dite nga serveri
Add to list
Free
78
3.9
User ratings
191
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
2599 kb
Screenshots
Screenshot of Filma Shqip Screenshot of Filma Shqip Screenshot of Filma Shqip
About Filma Shqip
Shikoni te gjith filmat shqiptare jashte edhe brenda shqiperise nga Tableta/Smartfon juaj..

Ne program ndodhen 50+ filma shqiptar plus cdo dite shtohen akoma edhe me teper pasi vete aplikacioni ben lidhje
me serverin tone ku merr te dhenat mbi playlist dhe i shton ato automatikisht ne celularin tuaj

Recent changes:
Versioni 2.1
Ndryshohet Design
Rregullohen disa probleme


Versioni 1.0.2

-Permban opsionin "Te Preferuarat"
-Shperndarje "Facebook" - "Twitter" - "Email"
-Design web 2.0
-Shohen filma te huaj
-Shtohet kategoria " Humor Shqip"
-Filmat behen update cdo dite nga serveri

User reviews of Filma Shqip
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Apr 6, 2015
Perfekt Faleminderit, besojme se nuk ju kemi bezdisur me kerkesat tona, shpresoj se edhe ne te ardhmen mund te bejme kerkesa tjera, por kuptohet, sipas mundesive te juaja. Thanks....
A Google User
Mar 27, 2015
Me zor 1 yll se ma kot se ki app ska
A Google User
Mar 9, 2015
Are some movies i can't see can you tell me why happen this ......Jan disa filma qe bllokohen nk mund ti shikoj osé del try again later a mund ta riparoni
A Google User
Mar 9, 2015
shum fiksim bravo per ket app na keni kenaqur me filmat
A Google User
Feb 4, 2015
Shqip
Version 1000000
Version 1000000