Search

FilmAlb - Filma me titra shqip

Did you develop this app? Access more services »

FilmAlb - Filma me titra shqip


Ky aplikacion ju mundëson ti shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip me kualitet të lartë.

Ne jemi një grup zhvilluesish dhe përkthyesish që mundësuam këtë aplikacion për ju. Ne përpiqemi që tua mundësojmë filmat në kohë sa më të shkurtër dhe me cilësi sa më të lartë. Ne bëjmë përkthimin e filmave vetëm në rast se filmi ende nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe. Nëse filmi është i përkthyer ne e përdorim atë përkthim, ndonjëherë mund të bëjmë përmisime të vogla.

Për përdorimin e këtij aplikacioni nevojitet lidhje në internet (WiFi, 3G ose 4G). Për transmetimin e filmave ne përdorim një teknologji të avancuar, pra nëse filmi bllokohet gjatë transmetimit atëherë problemi qëndron në shpejtësinë e internetit tuaj.

Ky aplikacion punon ne pajsijet Android 2.3+. Për ti shikuar filmat duhet patjetër ta keni të instaluar aplikacionin pa pagesë MX Player.

Për çdo problem në lidhje me aplikacionin ose me filmat na kontaktoni në: [email protected]

Ju falemiderit dhe mos harroni ta shpërndani me shokët tuaj.

Recent changes:
Versioni 1.1

- Tani mund të komentoni në çdo film.
- U rregullua porblemi me ato që e dëgjonin vetëm zërin (ose e shikonin vetëm figurën).
- Ndryshime tjera më të vogla.
Add to list
Free
93
4.7
User ratings
2290
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
2426 kb
Screenshots
Screenshot of FilmAlb - Filma me titra shqip Screenshot of FilmAlb - Filma me titra shqip Screenshot of FilmAlb - Filma me titra shqip Screenshot of FilmAlb - Filma me titra shqip Screenshot of FilmAlb - Filma me titra shqip Screenshot of FilmAlb - Filma me titra shqip

About FilmAlb - Filma me titra shqip
Ky aplikacion ju mundëson ti shikoni filmat e fundit të kinemasë botërore me titra shqip me kualitet të lartë.

Ne jemi një grup zhvilluesish dhe përkthyesish që mundësuam këtë aplikacion për ju. Ne përpiqemi që tua mundësojmë filmat në kohë sa më të shkurtër dhe me cilësi sa më të lartë. Ne bëjmë përkthimin e filmave vetëm në rast se filmi ende nuk është i përkthyer në gjuhën shqipe. Nëse filmi është i përkthyer ne e përdorim atë përkthim, ndonjëherë mund të bëjmë përmisime të vogla.

Për përdorimin e këtij aplikacioni nevojitet lidhje në internet (WiFi, 3G ose 4G). Për transmetimin e filmave ne përdorim një teknologji të avancuar, pra nëse filmi bllokohet gjatë transmetimit atëherë problemi qëndron në shpejtësinë e internetit tuaj.

Ky aplikacion punon ne pajsijet Android 2.3+. Për ti shikuar filmat duhet patjetër ta keni të instaluar aplikacionin pa pagesë MX Player.

Për çdo problem në lidhje me aplikacionin ose me filmat na kontaktoni në: [email protected]

Ju falemiderit dhe mos harroni ta shpërndani me shokët tuaj.

Recent changes:
Versioni 1.1

- Tani mund të komentoni në çdo film.
- U rregullua porblemi me ato që e dëgjonin vetëm zërin (ose e shikonin vetëm figurën).
- Ndryshime tjera më të vogla.

User reviews of FilmAlb - Filma me titra shqip
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Friday 1:17 AM
Bukur
A Google User
Thursday 9:57 PM
FilmAlb
A Google User
Thursday 7:48 PM
Herkule
A Google User
Thursday 7:37 PM
Ju pergezoj
A Google User
Thursday 3:43 PM
Jeni me te miret