FILMI IM

FILMI IM


FILMI IM:
Support: http://devapk.reticulasoft.com/
==============================
Development.apk: V 1.2.1
----------------
http://www.facebook.com/development.apk
----------------
Filmi Im new Update: Albanian Movies
Filmi im is an online application for watching HD movies.
Filmi im is an Albanian (Albania) edition (HD movies with Albanian Subtitles).
This application will update the movie titles frequently.
Dev.apk is working on 3D online move version of this app (to be watched on phones like Evo 3D).
ALBANIA - ALBANIAN SUBTITLES - TITRA SHQIP
-----------------
Pershkrim shtese per Shqiperine dhe Shqiptaret:
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Flixster.al ka per qellim argetimin duke ofruar filma me cilesi superiore. Teknologjite e perdorura nga flixster.al jane fjala e fundit e arritjeve ne fushen e internetit. Ne Ofrojme filma HD dhe per her te pare ne shqiperi edhe ne bote OFROJME FILMA 3D ONLINE. Teknologjia 3D streaming (online) eshte perdorur edhe me pare nga youtube apo disa faqe te tjera te vogla por asnjera nuk Ofron Filma, kshu qe ne jemi te Paret. Ne Do i japim Ballkanit ate qe u eshte privuar nga faqet e medha nderkombtare qe kane sherbim te ngjashem por qe nuk e ofrojne ne Ballkan.
Add to list
Free
67
3.4
User ratings
336
Installs
50,000+
Concerns
1
File size
855 kb
Screenshots
Screenshot of FILMI IM Screenshot of FILMI IM Screenshot of FILMI IM Screenshot of FILMI IM Screenshot of FILMI IM Screenshot of FILMI IM Screenshot of FILMI IM Screenshot of FILMI IM
About FILMI IM
FILMI IM:
Support: http://devapk.reticulasoft.com/
==============================
Development.apk: V 1.2.1
----------------
http://www.facebook.com/development.apk
----------------
Filmi Im new Update: Albanian Movies
Filmi im is an online application for watching HD movies.
Filmi im is an Albanian (Albania) edition (HD movies with Albanian Subtitles).
This application will update the movie titles frequently.
Dev.apk is working on 3D online move version of this app (to be watched on phones like Evo 3D).
ALBANIA - ALBANIAN SUBTITLES - TITRA SHQIP
-----------------
Pershkrim shtese per Shqiperine dhe Shqiptaret:
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Flixster.al ka per qellim argetimin duke ofruar filma me cilesi superiore. Teknologjite e perdorura nga flixster.al jane fjala e fundit e arritjeve ne fushen e internetit. Ne Ofrojme filma HD dhe per her te pare ne shqiperi edhe ne bote OFROJME FILMA 3D ONLINE. Teknologjia 3D streaming (online) eshte perdorur edhe me pare nga youtube apo disa faqe te tjera te vogla por asnjera nuk Ofron Filma, kshu qe ne jemi te Paret. Ne Do i japim Ballkanit ate qe u eshte privuar nga faqet e medha nderkombtare qe kane sherbim te ngjashem por qe nuk e ofrojne ne Ballkan.

Android Market Comments
A Google User
Sep 26, 2015
Nuk hap asnje film Kot fare nuk ben
A Google User
Sep 25, 2015
:( It only lets me wach 5 movies in the movie list
A Google User
Sep 23, 2015
Nuk bon hiqq mos gabobi badihava me instalu
A Google User
Sep 22, 2015
Adware kot Adware 369 security detected
A Google User
Aug 9, 2015
MOS E SHKARKONI O NJERËZ 😟 Ky app është Kot fare nuk mi hap videot!! I prishur komplet!! Unë për pak sa desh i vura 5🌟🌟🌟🌟🌟 se mu duk i mirë mirë po kur doja me shiku film nuk e shija dot!! Atëherë përse e dua këtë app sa për të mbushur hapësirën e tel Kot!!