Finki Birthday

Finki Birthday


На локации значајни за едноготишната историја на ФИНКИ се распоредени логоата. Секое лого може да се земе доколку успеете да го видите (на растојание помало од 80 метри од локацијата). Секое лого содржи и упатство за наоѓање на следното лого, односно за неговата локација. Со логото може да се сликате и сликите да ги споделите на Facebok и/или Twitter. На локациите во Скопје се распоредени 9 логоа. Доколку успеете да соберете 5, ќе ви се појави ФИНКИ тортата со која исто така можете да се сликате и да ја споделувате.
Add to list
Free
100
5.0
User ratings
1
Installs
50+
Concerns
0
File size
1622 kb
Screenshots
Screenshot of Finki Birthday Screenshot of Finki Birthday
About Finki Birthday
На локации значајни за едноготишната историја на ФИНКИ се распоредени логоата. Секое лого може да се земе доколку успеете да го видите (на растојание помало од 80 метри од локацијата). Секое лого содржи и упатство за наоѓање на следното лого, односно за неговата локација. Со логото може да се сликате и сликите да ги споделите на Facebok и/или Twitter. На локациите во Скопје се распоредени 9 логоа. Доколку успеете да соберете 5, ќе ви се појави ФИНКИ тортата со која исто така можете да се сликате и да ја споделувате.

Android Market Comments
No comments in the Android market yet