FON University

FON University


Андроид апликацијата на ФОН Универзитет е првенствено наменета за студентите на ФОН, но и за сите оние кои сакаат да ги следат активностите на универзитетот. Таа нуди електронски сервиси за студентите, можности за пријавување на испити, преглед на студентските досиеа, пристап до системот за e-учење, GPS лоцирање и информации за студентски превоз, најнови вести и соопштенија, календар на активности, пристап до службените маил адреси и многу други содржини.

FON University’s android application is primarily designed for the students of the University, but it can be helpful for everyone else who would like to follow the activities of the University. It offers E-services for the students, functionalities that allow for students to apply for exams, see overview of the student records, access to the E-learning system, GPS location and information’s for the student transport, latest news and announcement, Calendar of activities, access to the @fon.mk email and many other possibilities.
Add to list
Free
86
4.3
User ratings
38
Installs
1,000+
Concerns
1
File size
4535 kb
Screenshots
Screenshot of FON University Screenshot of FON University Screenshot of FON University Screenshot of FON University Screenshot of FON University Screenshot of FON University
About FON University
Андроид апликацијата на ФОН Универзитет е првенствено наменета за студентите на ФОН, но и за сите оние кои сакаат да ги следат активностите на универзитетот. Таа нуди електронски сервиси за студентите, можности за пријавување на испити, преглед на студентските досиеа, пристап до системот за e-учење, GPS лоцирање и информации за студентски превоз, најнови вести и соопштенија, календар на активности, пристап до службените маил адреси и многу други содржини.

FON University’s android application is primarily designed for the students of the University, but it can be helpful for everyone else who would like to follow the activities of the University. It offers E-services for the students, functionalities that allow for students to apply for exams, see overview of the student records, access to the E-learning system, GPS location and information’s for the student transport, latest news and announcement, Calendar of activities, access to the @fon.mk email and many other possibilities.

Android Market Comments
A Google User
Nov 19, 2012
moze i podobro dobra e idejata, no dizajnot e losho izveden, gorniot i dolen crven gradient mnogu gi pokriva stranite so informacii.
A Google User
Nov 19, 2012
moze i podobro dobra e idejata, no dizajnot e losho izveden, gorniot i dolen crven gradient mnogu gi pokriva stranite so informacii.
A Google User
Nov 3, 2012
Super Bas e korisna i ubavo e sto ja imame na raspolaganje
A Google User
Jul 13, 2012
Odlicno Bravo fantasticna aplikacija
Ljupka Narcisa
Jul 13, 2012
Odlicno Bravo fantasticna aplikacija