Gazeta Express

Gazeta Express


Gazeta e përditshme Express, është produkti i parë dhe kryesor i kompanisë MediaWorks, që ka hyrë vrullshëm në diskursin publik në Kosovë, duke botuar artikuj relevantë, të hulumtuar mirë, dhe opinione autoritative.
Profesionalizmi i gazetës Express është vërejtur edhe jashtë Kosovës. Express është përmendur si burim i besueshëm i informatave gjatë raportimit të mediave botërore nga Kosova. New York Times, Time, The Economist, Associated Press, Reuters, etj, u janë referuar - dhe vazhdojnë t'iu referohen - artikujve dhe fotografive të botuara në këtë gazetë.

Prej 20 Nëntor, 2008 është lançuar edhe produkti i ri i MediaWorks, ExpressOnline që është një kombinim i gazetës dhe portalit online. Është ndryshe nga gazetat tjera online, sepse ka një imazh dhe përmbajtje më kualitative.
Kolumnistët më të respektuar në Kosovë, shqyrtojnë temat më të debatuara dhe interesante në Kosove dhe Botë, në ExpressOnline.
ExpressOnline është shndërruar në një ndër websajtet më të vizituara shqiptare, që lexohet në 107 vende të botës.

Përmbajtja e ExpressOnline përditësohet brenda 24 orëve, çdo dite, nga 20 gazetarët qe punojnë ekskluzivisht për gazetën online dhe nga gjithë pjesa tjetër e stafit te gazetës Express.

Express nuk ndalet...


Gazeta Express is a newspaper published in Pristina.

Express daily newspaper is the first product of MediaWorks, Republic of Kosovo, a new media company founded in 2005 by a group of Kosovo's senior editors and journalists.

Express has rapidly entered into public discourse in Kosovo, providing relevant and well-researched articles and authoritative opinion pieces.

Professionalism of Express was noted abroad as well - during the first year of publishing, global media brands such as NY Times, Time magazine, The Economist, Associated Press, etc. have all referred to daily Express pieces and photos in their coverage of events in Kosovo.
Add to list
Free
69
3.5
User ratings
186
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
300 kb
Screenshots
Screenshot of Gazeta Express Screenshot of Gazeta Express Screenshot of Gazeta Express Screenshot of Gazeta Express
About Gazeta Express
Gazeta e përditshme Express, është produkti i parë dhe kryesor i kompanisë MediaWorks, që ka hyrë vrullshëm në diskursin publik në Kosovë, duke botuar artikuj relevantë, të hulumtuar mirë, dhe opinione autoritative.
Profesionalizmi i gazetës Express është vërejtur edhe jashtë Kosovës. Express është përmendur si burim i besueshëm i informatave gjatë raportimit të mediave botërore nga Kosova. New York Times, Time, The Economist, Associated Press, Reuters, etj, u janë referuar - dhe vazhdojnë t'iu referohen - artikujve dhe fotografive të botuara në këtë gazetë.

Prej 20 Nëntor, 2008 është lançuar edhe produkti i ri i MediaWorks, ExpressOnline që është një kombinim i gazetës dhe portalit online. Është ndryshe nga gazetat tjera online, sepse ka një imazh dhe përmbajtje më kualitative.
Kolumnistët më të respektuar në Kosovë, shqyrtojnë temat më të debatuara dhe interesante në Kosove dhe Botë, në ExpressOnline.
ExpressOnline është shndërruar në një ndër websajtet më të vizituara shqiptare, që lexohet në 107 vende të botës.

Përmbajtja e ExpressOnline përditësohet brenda 24 orëve, çdo dite, nga 20 gazetarët qe punojnë ekskluzivisht për gazetën online dhe nga gjithë pjesa tjetër e stafit te gazetës Express.

Express nuk ndalet...


Gazeta Express is a newspaper published in Pristina.

Express daily newspaper is the first product of MediaWorks, Republic of Kosovo, a new media company founded in 2005 by a group of Kosovo's senior editors and journalists.

Express has rapidly entered into public discourse in Kosovo, providing relevant and well-researched articles and authoritative opinion pieces.

Professionalism of Express was noted abroad as well - during the first year of publishing, global media brands such as NY Times, Time magazine, The Economist, Associated Press, etc. have all referred to daily Express pieces and photos in their coverage of events in Kosovo.

User reviews of Gazeta Express
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Nov 29, 2014
Aplikacion i dobet Nuk di nese e shikoni ndonjehere qe aplikacioni crashirat non stop edhe ka nevoje per update, apo vetem e keni bo sa me thone qe kemi edhe android app?!
A Google User
Oct 11, 2014
Good working app Good working app for Android.
A Google User
Aug 24, 2014
Kopilat e milloshit Kush e ka shpif ket gazet kur hajer mos paft spo di a ke gazet shqipare e kosoves apo e vatikanit e perkthyer ne shqip
A Google User
Aug 19, 2014
* Gazet koti leshi qa ti thujsh anti islame anti shiptare kejta kqiat ika
A Google User
Jul 15, 2014
Katastrofa e kejt portalev jeni