H!Bandung

H!Bandung


ENGLISH:
H!Bandung is an application which provides the most complete information about points of interest in Bandung. This application is a product of GITS Indonesia in creating an application that is proven to be helpful for the visitors in Bandung. This application helps visitors, and even the local Bandung citizen, in finding the place to go.
For comments and suggestions please contact: [email protected]

Application features:
1.Explore Bandung
- Food & Drinks: list of local food and drink places, categorized into traditional cuisine, western cuisine, chinese food, etc.
- Hotels: list of hotels, from three-star to five-star. Also in this list are jasmine hotels
- Shopping: list of shopping places, categorized into mall, markets, FO, and distro
- Attractions: list of amusement places, like zoo, museum, and other recreational spots
2. Public Transportation
- Angkot
- Bus
- Taxi
3. Know The Atmosphere
- Traffic Info: information about Bandung traffic situation
- About Bandung: information about Bandung in general
- Bandung News
4. Ticket & Deals

--------------------------------------

INDONESIAN:
H!Bandung merupakan salah satu aplikasi yang menyediakan informasi terlengkap mengenai tempat-tempat yang menarik di kota Bandung. H!Bandung adalah suatu aplikasi yang sangat membantu bagi para visitors kota Bandung sebagai guideline bahkan untuk masyarakat Bandung sendiri akan memudahkan pencarian lokasi tujuan.

Fitur aplikasi:
1. Jelajahi Bandung
- Food & Drinks: Informasi tempat makan dan minum, dengan kategori tradisional, barat, chinese food, dll.
- Hotels: Informasi hotel, mulai dari kelas melati sampai bintang lima
- Shopping: Informasi tempat belanja yang dikategorikan menjadi mal, pasar, FO, dan distro
- Attractions: Informasi tempat menarik, seperti kebun binatang, museum, dan tempat rekreasi lainnya
2. Transportasi publik
- Angkot
- Bus
- Taxi
3. Informasi sekitar
- Traffic Info: Informasi tentang lalu lintas Bandung (#lalinbdg)
- About Bandung: Informasi tentang Bandung secara umum
- Bandung News: Berita seputar Bandung
4. Ticket & Deals: Pembelian tiket dan voucher diskon

Recent changes:
1.4.1:
+ Fix ticket force close

1.4:
+ Implemented Ticket & Tours

1.3.1:
+ Fix error on some devices

1.3:
+ New scrolling poi detail experience
+ OFFLINE MAP!

1.2:
+ New trip planner!
+ Bandung News
+ New default data

1.1.1:
+ Fix full screen bug
+ More support for Android Tablet
+ Fix error on login
Add to list
Free
84
4.2
User ratings
697
Installs
10,000+
Concerns
2
File size
1680 kb
Screenshots
Screenshot of H!Bandung Screenshot of H!Bandung Screenshot of H!Bandung Screenshot of H!Bandung Screenshot of H!Bandung Screenshot of H!Bandung Screenshot of H!Bandung

About H!Bandung
ENGLISH:
H!Bandung is an application which provides the most complete information about points of interest in Bandung. This application is a product of GITS Indonesia in creating an application that is proven to be helpful for the visitors in Bandung. This application helps visitors, and even the local Bandung citizen, in finding the place to go.
For comments and suggestions please contact: [email protected]

Application features:
1.Explore Bandung
- Food & Drinks: list of local food and drink places, categorized into traditional cuisine, western cuisine, chinese food, etc.
- Hotels: list of hotels, from three-star to five-star. Also in this list are jasmine hotels
- Shopping: list of shopping places, categorized into mall, markets, FO, and distro
- Attractions: list of amusement places, like zoo, museum, and other recreational spots
2. Public Transportation
- Angkot
- Bus
- Taxi
3. Know The Atmosphere
- Traffic Info: information about Bandung traffic situation
- About Bandung: information about Bandung in general
- Bandung News
4. Ticket & Deals

--------------------------------------

INDONESIAN:
H!Bandung merupakan salah satu aplikasi yang menyediakan informasi terlengkap mengenai tempat-tempat yang menarik di kota Bandung. H!Bandung adalah suatu aplikasi yang sangat membantu bagi para visitors kota Bandung sebagai guideline bahkan untuk masyarakat Bandung sendiri akan memudahkan pencarian lokasi tujuan.

Fitur aplikasi:
1. Jelajahi Bandung
- Food & Drinks: Informasi tempat makan dan minum, dengan kategori tradisional, barat, chinese food, dll.
- Hotels: Informasi hotel, mulai dari kelas melati sampai bintang lima
- Shopping: Informasi tempat belanja yang dikategorikan menjadi mal, pasar, FO, dan distro
- Attractions: Informasi tempat menarik, seperti kebun binatang, museum, dan tempat rekreasi lainnya
2. Transportasi publik
- Angkot
- Bus
- Taxi
3. Informasi sekitar
- Traffic Info: Informasi tentang lalu lintas Bandung (#lalinbdg)
- About Bandung: Informasi tentang Bandung secara umum
- Bandung News: Berita seputar Bandung
4. Ticket & Deals: Pembelian tiket dan voucher diskon

Recent changes:
1.4.1:
+ Fix ticket force close

1.4:
+ Implemented Ticket & Tours

1.3.1:
+ Fix error on some devices

1.3:
+ New scrolling poi detail experience
+ OFFLINE MAP!

1.2:
+ New trip planner!
+ Bandung News
+ New default data

1.1.1:
+ Fix full screen bug
+ More support for Android Tablet
+ Fix error on login

Visit Website
User reviews of H!Bandung
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Tuesday 3:28 PM
Suka beud Ceeplah..
A Google User
Aug 11, 2014
Loved it Trayek angkot bandungnya super sekali. Amazing lah.. yang perlu dikembangin lagi mungkin alternatif-alternatif angkot yang lain. Soalnya disini cuma ngasih tau satu alternatif aja. Padahal ke jalan tertentu bisa pake beberapa angkot. Sama filter untuk makanan atau tempat wisatanya dong. Misal berdasarkan harga, jarak, ratting, dkk.
A Google User
Aug 9, 2014
Keren Membantu banget
A Google User
Aug 9, 2014
Usefull app aplikasinya udh keren banget, tapi sayang masih sedikit ada bug dan masih kurangnya tempat makan yg lainnya, aku tunggu updatenya ya
A Google User
Aug 8, 2014
Good Amatsangat membantu ;)