HITportal.mk

HITportal.mk


HITportal.mk - Бидете секогаш во тек со најинтересните информации и настани.ХИТ ПОРТАЛ е сајт за сите кои што бараат забава и информации кои се однесуваат на шоу бизнисот, филмот, модата, културните и музичките случувања, секојдневието, спортот и хуморот.
Тука ќе најдете и многу повеќе...затоа бидете дел од нашето секојдневие!
Add to list
Free
91
4.6
User ratings
9
Installs
100+
Concerns
0
File size
4217 kb
Screenshots
Screenshot of HITportal.mk Screenshot of HITportal.mk Screenshot of HITportal.mk Screenshot of HITportal.mk Screenshot of HITportal.mk
About HITportal.mk
HITportal.mk - Бидете секогаш во тек со најинтересните информации и настани.ХИТ ПОРТАЛ е сајт за сите кои што бараат забава и информации кои се однесуваат на шоу бизнисот, филмот, модата, културните и музичките случувања, секојдневието, спортот и хуморот.
Тука ќе најдете и многу повеќе...затоа бидете дел од нашето секојдневие!

User reviews of HITportal.mk
Write the first review for this app!
Android Market Comments
No comments in the Android market yet
Version 1000000
Version 1000000