Horoskopi Shqip - { Albanian }

Horoskopi Shqip - { Albanian }


Horoskopi Shqip ju lejon te lexoni horoskopin tuaj ditor nga telefoni/tableti juaj, ne menyre te shpejte e falas. Cfare menyre me te mire per te nisur ditet sesa me parashikimin e fatit?

Recent changes:
- versioni i pare
Add to list
Free
78
3.9
User ratings
131
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
2267 kb
Screenshots
Screenshot of Horoskopi Shqip - { Albanian } Screenshot of Horoskopi Shqip - { Albanian } Screenshot of Horoskopi Shqip - { Albanian } Screenshot of Horoskopi Shqip - { Albanian }
About Horoskopi Shqip - { Albanian }
Horoskopi Shqip ju lejon te lexoni horoskopin tuaj ditor nga telefoni/tableti juaj, ne menyre te shpejte e falas. Cfare menyre me te mire per te nisur ditet sesa me parashikimin e fatit?

Recent changes:
- versioni i pare

User reviews of Horoskopi Shqip - { Albanian }
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 27, 2014
Horoskopi ditor po u lexojka në gjuhën shqipe, por sa po e kuptoj në disa fjalë nuk po e shkruajkan shkronjën Ë, ë, duhet të shkruhet aty ku duhet shkronja Ë, ë, si dhe shkronja Ç, ç. Po shihet dhe po lexohet në vend të shkronjës Ë, ë, po e shkruajn shkronjën E, e dhe në vend të shkronjës Ç, ç po e shkruajnë shkronjën C, c, gjithashtu informatat e horoskopit po arrijnë një ditë më vonë, duhet të shkruhen dhe të arrijnë sipas datës në të njëjtën ditë aty ku jeton çdo njëri, në cilindo shtet të botës.
A Google User
Jul 9, 2014
Asgje qe eshte thene ne horoskop nuk me ka dale ne te vertete eshte kot fare
A Google User
Feb 8, 2014
Like Fine
A Google User
Jan 10, 2014
Pa koment
A Google User
Dec 25, 2013
ok ok