Humanko

Humanko


Humanko е мобилна апликација која овозможува на хуманите луѓе лесен и брз пристап до сите тековни апели за помош.
Апликацијата е отворена за сите граѓани на кои хуманоста им е дел од своето човеково постоење.

Humanko апликацијата Ви обезбедува:

- Преглед на сите тековни аплели за помош (при секое стартување апликацијата ја превзема најновата ажурирана листа со апели).
- Можност за споделување на одреден апел по социјалните мрежи Facebook и Twitter.
- Можност за едноставно донирање со притискање на соодветно копче од мобилниот оператор на кој што е корисникот.

Објавените акции се превземени од официјалните страници на мобилните оператори како и други интернет страници.
Ние не одговараме за точноста на објавените податоци. Секоја грешка во пренесувањето на информациите е ненамерна и доколку забележите било какви недоследности ве молиме да не информирате на [email protected] .

ЖИВЕЕМЕ ОД ОНА ШТО ГО ДОБИВАМЕ, НО ЖИВОТОТ ГО ИСПОЛНУВАМЕ СО ОНА ШТО ГО ДАВАМЕ.

Recent changes:
- Додаден е дијалог прозор со да/не опција за потврда пред секоја акција за донирање со информација за цената на повикот и бројот кој се повикува.
- Согласност за користење на апликацијата
- Излез од апликацијата опција во мени-то во главната страна.
- Поставени се нови брендирани копчиња на операторите за донирање.
- Оптимизирана е апликацијата да работи на сите Android оперативни системи.
Add to list
Free
90
4.5
User ratings
31
Installs
500+
Concerns
1
File size
1172 kb
Screenshots
Screenshot of Humanko Screenshot of Humanko Screenshot of Humanko Screenshot of Humanko Screenshot of Humanko Screenshot of Humanko
About Humanko
Humanko е мобилна апликација која овозможува на хуманите луѓе лесен и брз пристап до сите тековни апели за помош.
Апликацијата е отворена за сите граѓани на кои хуманоста им е дел од своето човеково постоење.

Humanko апликацијата Ви обезбедува:

- Преглед на сите тековни аплели за помош (при секое стартување апликацијата ја превзема најновата ажурирана листа со апели).
- Можност за споделување на одреден апел по социјалните мрежи Facebook и Twitter.
- Можност за едноставно донирање со притискање на соодветно копче од мобилниот оператор на кој што е корисникот.

Објавените акции се превземени од официјалните страници на мобилните оператори како и други интернет страници.
Ние не одговараме за точноста на објавените податоци. Секоја грешка во пренесувањето на информациите е ненамерна и доколку забележите било какви недоследности ве молиме да не информирате на [email protected] .

ЖИВЕЕМЕ ОД ОНА ШТО ГО ДОБИВАМЕ, НО ЖИВОТОТ ГО ИСПОЛНУВАМЕ СО ОНА ШТО ГО ДАВАМЕ.

Recent changes:
- Додаден е дијалог прозор со да/не опција за потврда пред секоја акција за донирање со информација за цената на повикот и бројот кој се повикува.
- Согласност за користење на апликацијата
- Излез од апликацијата опција во мени-то во главната страна.
- Поставени се нови брендирани копчиња на операторите за донирање.
- Оптимизирана е апликацијата да работи на сите Android оперативни системи.

User reviews of Humanko
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Mar 4, 2013
Sekoja cest!
A Google User
Mar 4, 2013
Sekoja cest!
A Google User
Feb 5, 2013
Nikola C. Odlicna ideja i realizacija! Probav i donirav uspesno.
A Google User
Jan 25, 2013
Super ideja Go poednostavuva procesot na davanje pomos na onie na koi im e potrebna. Bravo i samo napred.
A Google User
Jan 25, 2013
Humano Potrebni se poveke vakvi aplikacii