ILA JUMP

ILA JUMP


ila Jump is a Simple game! It's easy to play, just tilt your iPhone or iPod touch and ila will jump from platform to platform. It has a highscore board as well, so it's fun to challenge.

iPhone or iPod on AppStore
Link: http://itunes.apple.com/us/app/ila-jump/id439646899?mt=8

Përshkrim
"Shqip"
ila Shko është një lojë e thjeshtë! Është e lehtë për të luajtur, vetëm anim iPhone tuaj ose kontakt iPod dhe ila do të hidhen nga platforma në platformë. Ajo ka një bord Highscore, si dhe, kështu është argëtim për të sfiduar.

Per iPhone ose iPod mund ta gjeni ne AppStore.

http://itunes.apple.com/us/app/ila-jump/id439646899?mt=8

Jepni vlersimin tuaj me posht !
Add to list
Free
63
3.2
User ratings
6
Installs
100+
Concerns
0
File size
4313 kb
Screenshots
Screenshot of ILA JUMP Screenshot of ILA JUMP Screenshot of ILA JUMP
About ILA JUMP
ila Jump is a Simple game! It's easy to play, just tilt your iPhone or iPod touch and ila will jump from platform to platform. It has a highscore board as well, so it's fun to challenge.

iPhone or iPod on AppStore
Link: http://itunes.apple.com/us/app/ila-jump/id439646899?mt=8

Përshkrim
"Shqip"
ila Shko është një lojë e thjeshtë! Është e lehtë për të luajtur, vetëm anim iPhone tuaj ose kontakt iPod dhe ila do të hidhen nga platforma në platformë. Ajo ka një bord Highscore, si dhe, kështu është argëtim për të sfiduar.

Per iPhone ose iPod mund ta gjeni ne AppStore.

http://itunes.apple.com/us/app/ila-jump/id439646899?mt=8

Jepni vlersimin tuaj me posht !

User reviews of ILA JUMP
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jan 19, 2013
Excellent ILA JUMP is the best game that I ever played
A Google User
Jan 19, 2013
Excellent ILA JUMP is the best game that I ever played