JNE-Express Across Nations

JNE-Express Across Nations


JNE applications are applications to facilitate someone to track the shipment (Airwaybill) and check the tariff on the JNE, the application can scan a barcode and QR code for easy to trace and tracking.

And the Most Important thing of this Application is this application very UPDATED with database on JNE.

Recent changes:
v 3.2
- (Fixed) Memeperbaiki Tulisan Putih saat Pengecekan Tariff
- (Fixed) Gambar "Kaca pembesar" saat check tracking sebagai tombol Search.
- (Note) JNE Nearby untuk saat ini hanya untuk pencarian JNE Agen Jakarta.


Terima Kasih ^_^
Add to list
Free
83
4.2
User ratings
5475
Installs
100,000+
Concerns
2
File size
1215 kb
Screenshots
Screenshot of JNE-Express Across Nations Screenshot of JNE-Express Across Nations Screenshot of JNE-Express Across Nations Screenshot of JNE-Express Across Nations Screenshot of JNE-Express Across Nations Screenshot of JNE-Express Across Nations Screenshot of JNE-Express Across Nations Screenshot of JNE-Express Across Nations
About JNE-Express Across Nations
JNE applications are applications to facilitate someone to track the shipment (Airwaybill) and check the tariff on the JNE, the application can scan a barcode and QR code for easy to trace and tracking.

And the Most Important thing of this Application is this application very UPDATED with database on JNE.

Recent changes:
v 3.2
- (Fixed) Memeperbaiki Tulisan Putih saat Pengecekan Tariff
- (Fixed) Gambar "Kaca pembesar" saat check tracking sebagai tombol Search.
- (Note) JNE Nearby untuk saat ini hanya untuk pencarian JNE Agen Jakarta.


Terima Kasih ^_^

User reviews of JNE-Express Across Nations
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
4 days ago
simple sih bagus cuman gakbisa mengatur kedetailan untuk mengirim barang. sebelumnya saya udah pernah pakai jne sebelum di update dan itu bisa kok mengatur apa yg bakal kita kirim mau paket apa mau kemana jadi di jumlahin deh di situ biar kita prepare ke JNE yg terdekat.
A Google User
4 days ago
JNE Nearby Problem JNE Nearby kurang baik, saya sudah turn on GPS di smartphone, lokasi saya di Jogja tapi saat keluar disitu lokasinya malah Jakarta
A Google User
6 days ago
Good masih perlu perbaikan, untuk origin nya kurang lengkap, kota2 terpencil gak ada
A Google User
Mar 24, 2015
Sangat membantu Jualan jadi enak. Ada yg tanya ongkir tinggal pake ini ga usa akses webnya.
A Google User
Mar 24, 2015
Usefull Sangat membantu dan lebih efisien utk cek ongkir drpd cek website yg sering eror. Tambahkan terus destinasi pengiriman nya yaa. Sukses terus JNE