JPDP Kameri

JPDP Kameri


JPDP Kameri - е бесплатна мобилна апликација преку која во живо можете да ги следите панорамските камери поставени на наплатните станици и граничните премини на РМ. Апликацијата има калкулатор на растојание меѓу градови како и моментална информација за состојбата на патиштата на РМ.

Апликацијата е во сопственост на Јавното претпријатие за државни патишта - изработена од страна на Даниел Радески.

Recent changes:
Проблемот со стримовите е решен.
Додаден Англиски и Албански јазик
Add to list
Free
89
4.5
User ratings
475
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
13319 kb
Screenshots
Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri Screenshot of JPDP Kameri
About JPDP Kameri
JPDP Kameri - е бесплатна мобилна апликација преку која во живо можете да ги следите панорамските камери поставени на наплатните станици и граничните премини на РМ. Апликацијата има калкулатор на растојание меѓу градови како и моментална информација за состојбата на патиштата на РМ.

Апликацијата е во сопственост на Јавното претпријатие за државни патишта - изработена од страна на Даниел Радески.

Recent changes:
Проблемот со стримовите е решен.
Додаден Англиски и Албански јазик

Android Market Comments
A Google User
May 27, 2015
Android 5.0.1 Ne raboti Паѓа при отварање на камерите . Толку беше . Македонски синдром ќе се направи нешто и потоа не се усовршува , не се одржува. Едноставно се остава да пропадне. Жално.
A Google User
May 22, 2015
Nekoi kameri ne gi otvara. Za rastojanija merenje treba Da ima vneseno gradovi, I so liftot ili so orca vtora bukva Koga ke vneses Da ti gi lista dradovite so navedenite bukvi
A Google User
May 19, 2015
Crash Android 4.4.4 ne raboti... ne raboti ne isto unfortunately has stoped working koga klikam play
A Google User
May 18, 2015
Odlicna
A Google User
May 12, 2015
Nisto ne raboti
Version 1000000
Version 1000000