Kad Raya

Kad Raya


Kad Raya memudahkan anda menghantar ucapan Selamat Hari Raya kepada yang tersayang.

- Susun atur applikasi yang mesra-pengguna
- Lebih daripada 20 pilihan templat yang cantik dan unik
- Aksesori ikon tanpa had
- Pelbagai jenis tulisan dan warna
- Pilihan gambar terus dari kamera atau dari album foto
- Kongsi Kad Raya bersama yang tersayang melalui Facebook, email atau MMS.
- Simpan Kad Raya di dalam album dan kad raya ini boleh digunakan sebagai Wallpaper atau dikongsi menggunakan applikasi lain.

Semoga Applikasi Kad Raya ini dapat menambah seri Aidilfitri dan mengeratkan silaturrahim antara kita semua. Selamat Hari Raya!
Add to list
Free
85
4.3
User ratings
256
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
7899 kb
Screenshots
Screenshot of Kad Raya Screenshot of Kad Raya Screenshot of Kad Raya Screenshot of Kad Raya Screenshot of Kad Raya

About Kad Raya
Kad Raya memudahkan anda menghantar ucapan Selamat Hari Raya kepada yang tersayang.

- Susun atur applikasi yang mesra-pengguna
- Lebih daripada 20 pilihan templat yang cantik dan unik
- Aksesori ikon tanpa had
- Pelbagai jenis tulisan dan warna
- Pilihan gambar terus dari kamera atau dari album foto
- Kongsi Kad Raya bersama yang tersayang melalui Facebook, email atau MMS.
- Simpan Kad Raya di dalam album dan kad raya ini boleh digunakan sebagai Wallpaper atau dikongsi menggunakan applikasi lain.

Semoga Applikasi Kad Raya ini dapat menambah seri Aidilfitri dan mengeratkan silaturrahim antara kita semua. Selamat Hari Raya!

Visit Website
User reviews of Kad Raya
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
19 hours ago
MANA ADA KENA BAYAR aku free je
A Google User
Friday 5:26 PM
Good jobs I like
A Google User
Friday 7:47 AM
lol good
A Google User
Thursday 11:11 AM
Perlu perbaiki lagi Imej dekorasi tambahan di ruangan atas tak boleh di alih² dan tak boleh dipadam..sila perbaiki
A Google User
Thursday 12:34 AM
Apa ni Salam saya dah beli apps ni tapi kenapa tak user friendly susah nak pakai dah lah kena bayar.. macamana saya nak gerakkan dan alihkan icon2 seperti ketupat dan text tu????