Kanuni

Kanuni


Kanuni i Leke Dukagjinit - The Code of Leke Dukagjini

This is the old Albanian Code of Leke Dukagjini

Albanian:

Kanuni i Leke Dukagjinit eshte nje nga koded me te vjetra shqiptare.

Ky liber prezanton nje vlere te kultures dhe historise shqiptare.

Libri eshte botuar ne 1933 dhe si e tille nuk varet nga te drejta autori apo limite te tjera, kjo eshte dhe arsyeja pse vendosa te publikoj kete aplikativ per android.

Recent changes:
- Versioni i ripublikuar
Add to list
Free
88
4.4
User ratings
281
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
1628 kb
Screenshots
Screenshot of Kanuni Screenshot of Kanuni Screenshot of Kanuni Screenshot of Kanuni Screenshot of Kanuni
About Kanuni
Kanuni i Leke Dukagjinit - The Code of Leke Dukagjini

This is the old Albanian Code of Leke Dukagjini

Albanian:

Kanuni i Leke Dukagjinit eshte nje nga koded me te vjetra shqiptare.

Ky liber prezanton nje vlere te kultures dhe historise shqiptare.

Libri eshte botuar ne 1933 dhe si e tille nuk varet nga te drejta autori apo limite te tjera, kjo eshte dhe arsyeja pse vendosa te publikoj kete aplikativ per android.

Recent changes:
- Versioni i ripublikuar

Android Market Comments
AGENT 042
Oct 28, 2015
T ndihmon vtm per studime t ndryshme Kanuni ka disa nga ligjet m primitive t botes. Dhe me kanun vtm sa mbetemi n zhvillimin e kohes mesjetare dhe nuk perparojm.
mentor berisha
Apr 29, 2015
Kushtetuta shqiptare Ju lumt
A Google User
Apr 5, 2015
Flm Super!
A Google User
Mar 9, 2015
Kanuni Gracious
A Google User
Mar 2, 2015
Si te jetosh me kod nderi