Koza Nostra APP

Koza Nostra APP


Коза ностра е најпознатиот македонски електронски медиум специјализиран за сатира и паравести. Уредува сопствен блог-портал kozanostra.net, на кој се објавуваат сатирични содржини за домашни и странски теми. Преку Koza Nostra APP вие можете да читате, пишувате и да споделувате пародии.

Апликацијата е комплетно бесплатна.

------------------------------------------------------

Koza nostra is the most popular Macedonian digital media and news satire organization. It runs an entertainment website kozanostra.net featuring satirical articles reporting on international, national, and local news. With Koza nostra APP you can read, write & share parodies.

The application is completely free .
Add to list
Free
84
4.2
User ratings
9
Installs
100+
Concerns
0
File size
258 kb
Screenshots
Screenshot of Koza Nostra APP Screenshot of Koza Nostra APP
About Koza Nostra APP
Коза ностра е најпознатиот македонски електронски медиум специјализиран за сатира и паравести. Уредува сопствен блог-портал kozanostra.net, на кој се објавуваат сатирични содржини за домашни и странски теми. Преку Koza Nostra APP вие можете да читате, пишувате и да споделувате пародии.

Апликацијата е комплетно бесплатна.

------------------------------------------------------

Koza nostra is the most popular Macedonian digital media and news satire organization. It runs an entertainment website kozanostra.net featuring satirical articles reporting on international, national, and local news. With Koza nostra APP you can read, write & share parodies.

The application is completely free .

User reviews of Koza Nostra APP
Write the first review for this app!
Android Market Comments
No comments in the Android market yet