Search

KulinerPlus

Did you develop this app? Access more services »

KulinerPlus


PT. Kulinerplus Indonesia proudly present the first culinary search engine in Indonesia. This application allows you to find any culinary spot in Indonesia (more than 30.000 culinary spot and always grow) by simple way of searching...and fun, like search engine that has been long you know.

Don't forget to try our "Magic", the Augmented Reality Application that allows you to find your dining place by simple searching using your camera. Instead of typing...Lets do scanning :-)

Recent changes:
- Fitur Panah Magic untuk pemilihan marker AR.
- Optimisasi HTTP CLient Service
- Optimisasi input search
- Fix error force close screen rotation
- Fix eror force close dan Optimisasi AR
- Fitur Cek sensor kompas di Magic dan dialog konfirmasi.
- Logo loading mencari rute restoran
- Merapihkan tampilan komentar
Add to list
Free
89
4.5
User ratings
61
Installs
1,000+
Concerns
2
File size
1459 kb
Screenshots
Video of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus Screenshot of KulinerPlus

About KulinerPlus
PT. Kulinerplus Indonesia proudly present the first culinary search engine in Indonesia. This application allows you to find any culinary spot in Indonesia (more than 30.000 culinary spot and always grow) by simple way of searching...and fun, like search engine that has been long you know.

Don't forget to try our "Magic", the Augmented Reality Application that allows you to find your dining place by simple searching using your camera. Instead of typing...Lets do scanning :-)

Recent changes:
- Fitur Panah Magic untuk pemilihan marker AR.
- Optimisasi HTTP CLient Service
- Optimisasi input search
- Fix error force close screen rotation
- Fix eror force close dan Optimisasi AR
- Fitur Cek sensor kompas di Magic dan dialog konfirmasi.
- Logo loading mencari rute restoran
- Merapihkan tampilan komentar

User reviews of KulinerPlus
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jul 19, 2014
Peta lokasi yg ditunjukkan masih ada yg melenceng jauh Peta lokasi tempat kuliner yang ditunjukkan masih meleset jauh dari lokasi sebenarnya jadi cukup membingungkan bagi yang baru pertama kali ingin ke lokasi kuliner yang dimaksud. Fitur near location saat digunakan lsg open camera dan tidak menunjukkan apa apa.
A Google User
Mar 30, 2014
Good
A Google User
Dec 31, 2013
Sangat Bagus Bagus banget aplikasinya. Saran: biar lengkap di bagian deskripsinya ditambah Jam Buka tempat makannya. Semoga semakin berkembang dan sukses.
A Google User
Oct 21, 2013
Bagus Appnya bagus, suatu saat bakal bermanfaat bgt, tp utk sekarang masih kurang lengkap, saya lihat di peta yg udah ada pin K+ nya hanya sedikit. Terus kembangkan :)
A Google User
Sep 22, 2013
Kereeeennn! Mas Adhiiii.. Mas Dediiiii!!! Nggak sengaja nemu app iniii... keren euy! Sangar emang duo dedengkot stratejik ini. Btw, mas, mau saran aja, itu kalau udah masuk ke hasil search mungkin lbh bagus kalau background-nya polos aja soalnya kalau bermotif gitu jadi pusing ngelihatnya.