Kushtetuta e Kosoves

Kushtetuta e Kosoves


Kushtetuta e Kosoves


English:

This is the offline version of the Constitution of Kosovo, in Albanian and English.

Albanian:

Ky eshte versioni i kushtetutes se Kosoves ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare dhe sherben si refernce per cdo person.

Ky version offline ju lejon leximin e kushtetues edhe kur nuk keni nje lidhje interneti.

Recent changes:
- versioni i pare
Add to list
Free
85
4.3
User ratings
15
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
3038 kb
Screenshots
Screenshot of Kushtetuta e Kosoves Screenshot of Kushtetuta e Kosoves Screenshot of Kushtetuta e Kosoves
About Kushtetuta e Kosoves
Kushtetuta e Kosoves


English:

This is the offline version of the Constitution of Kosovo, in Albanian and English.

Albanian:

Ky eshte versioni i kushtetutes se Kosoves ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare dhe sherben si refernce per cdo person.

Ky version offline ju lejon leximin e kushtetues edhe kur nuk keni nje lidhje interneti.

Recent changes:
- versioni i pare

User reviews of Kushtetuta e Kosoves
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jun 1, 2013
kot shum kot, memorje e madhe, i ngadalte dhe jo stable