Kushtetuta e Shqiperise

Kushtetuta e Shqiperise


Kushtetuta e Shqipërisë.

Kushtetuta e plotë e Shqipërisë.

Parimet themelore në të cilat është mbështetur shtetit sovran edhe i pavarur i Shqipërisë.
Parimet mbi të cilat ndërtohet shteti ligjor edhe demokratik.


Funksionet.
*Listë e shpejtë për zgjedhjen e pjesëve të ndryshme.
*Funksion për zmadhimin edhe zvogëlimin e shkrimit në raste të vështirësisë së leximit.
*Aplikacion i vogël në përmasë edhe i shpejtë në shfletim.

Recent changes:
Version 3.0

*Ndryshimi i design per te perfshire Material Design edhe Android 5.0
*Opsioni per te shfletuar Kushtetuten edhe ne orientim horizontal
*Icon e re
*Vendosja e SearchView
(Per momentin kemi hequr suportin per Android me te vjeter se 4.0. Ne te ardhmen mund te ndertojme edhe per ato versione)
Add to list
Free
91
4.6
User ratings
184
Installs
5,000+
Concerns
0
File size
1599 kb
Screenshots
Screenshot of Kushtetuta e Shqiperise Screenshot of Kushtetuta e Shqiperise Screenshot of Kushtetuta e Shqiperise Screenshot of Kushtetuta e Shqiperise Screenshot of Kushtetuta e Shqiperise
About Kushtetuta e Shqiperise
Kushtetuta e Shqipërisë.

Kushtetuta e plotë e Shqipërisë.

Parimet themelore në të cilat është mbështetur shtetit sovran edhe i pavarur i Shqipërisë.
Parimet mbi të cilat ndërtohet shteti ligjor edhe demokratik.


Funksionet.
*Listë e shpejtë për zgjedhjen e pjesëve të ndryshme.
*Funksion për zmadhimin edhe zvogëlimin e shkrimit në raste të vështirësisë së leximit.
*Aplikacion i vogël në përmasë edhe i shpejtë në shfletim.

Recent changes:
Version 3.0

*Ndryshimi i design per te perfshire Material Design edhe Android 5.0
*Opsioni per te shfletuar Kushtetuten edhe ne orientim horizontal
*Icon e re
*Vendosja e SearchView
(Per momentin kemi hequr suportin per Android me te vjeter se 4.0. Ne te ardhmen mund te ndertojme edhe per ato versione)

Android Market Comments
Elton Hoxha
Sep 8, 2015
Pershendetje Ju pergezoj per punen, e arritur do te thoja. Por do na vinit shume ne ndihme nqs do te sillnit si aplikacion kodet e tjera pasi jane shume te rendesishem, eshte e vertet qe Kushtetuta eshte ligji themeltar dhe per nga hierarkia eshte i pari por eshte ligj qe komuniteti rralle here i duhet ta shqyrtoj pasi jeta e perditshme e njerezve rregullohet nga ligjet qe prekin dhe rregullojne drejtperdrejte te drejtat e tyre si: Kodi civil, K.Prç.Civile, K.Penal, K.Prç.Penal, K.Prç.Administrative etj, ju falenderoj
A Google User
Jun 13, 2015
Bravooooo
A Google User
Apr 20, 2015
Faleminderit, po patet mundesi edhe kodet civil, penal dhe procedurat te perditesuara.
A Google User
Mar 1, 2015
Bravo dhe flm
A Google User
Jan 22, 2015
Perfekte