Lahuta e Malsisë

Lahuta e Malsisë


Vepra e madhe e shkrimtarit të madh shqipëtar.
Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik per platformën Android.

Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe me qellim te perhapjes edhe në formën elektronike te vepres se letrarit tone te madh Gjergj Fishta.
Brenda kornizave ligjore nuk kemi arritur te gjejme dicka qe e ndalon formen elektronike ne nje format si ky por gjithsesi nese vereni nje gje te tille ju lutemi te raportoni ne njerin nga e-mailat e shenuar në (meny - rreth autoreve), dhe do të ndërmarrim masat e nevojshme.
Add to list
Free
94
4.7
User ratings
88
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
968 kb
Screenshots
Screenshot of Lahuta e Malsisë Screenshot of Lahuta e Malsisë Screenshot of Lahuta e Malsisë
About Lahuta e Malsisë
Vepra e madhe e shkrimtarit të madh shqipëtar.
Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik per platformën Android.

Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe me qellim te perhapjes edhe në formën elektronike te vepres se letrarit tone te madh Gjergj Fishta.
Brenda kornizave ligjore nuk kemi arritur te gjejme dicka qe e ndalon formen elektronike ne nje format si ky por gjithsesi nese vereni nje gje te tille ju lutemi te raportoni ne njerin nga e-mailat e shenuar në (meny - rreth autoreve), dhe do të ndërmarrim masat e nevojshme.
User reviews of Lahuta e Malsisë
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Sep 19, 2014
Ju lumte dhe suksese
A Google User
Mar 22, 2014
Perfekt
A Google User
Mar 4, 2014
T'lumt Brravo per ket liber
A Google User
Dec 13, 2013
Ju rrnofshi keni bo pun t'madhe me ket aplikacion, falemnderit.
A Google User
Sep 29, 2013
Viski Komplimente per punen. Nje pytje te thjeshte, e cila gjithsesi ju nxite ta shtyeni perpara kete proces. A do ta kemi edhe ne format zanor? Sepaku pjeset te cilat i reciton artisti i popullit Reshat Arbana! Do ishte mrekulli besoj. Sidoqoft, edhe keshtu eshte nje pune e vyeshme dhe e rrespektueshme, Ju lumt!
Version 1000000
Version 1000000