Lajme Shqip Live Albanian News

Lajme Shqip Live Albanian News


Albanian New Reader App
- Albanian:

Lexoni lajmet e fundit nga tere trevat shqiptare, nga telefoni juaj.
Zgjidhni burimet e informacionit qe preferoni, dhe lexoni ne menyren me te shpejte dhe te thjeshte tere lajmet dhe artikujt e fundit te ofruara nga gazetat e faqet me te rendesishme shqiptare.

Recent changes:
- Versioni i dyte
- Updata manager, do te beje update te burimeve sa here ato axhornohen
Add to list
Free
81
4.1
User ratings
157
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
1571 kb
Screenshots
Screenshot of Lajme Shqip Live Albanian News Screenshot of Lajme Shqip Live Albanian News Screenshot of Lajme Shqip Live Albanian News Screenshot of Lajme Shqip Live Albanian News Screenshot of Lajme Shqip Live Albanian News
About Lajme Shqip Live Albanian News
Albanian New Reader App
- Albanian:

Lexoni lajmet e fundit nga tere trevat shqiptare, nga telefoni juaj.
Zgjidhni burimet e informacionit qe preferoni, dhe lexoni ne menyren me te shpejte dhe te thjeshte tere lajmet dhe artikujt e fundit te ofruara nga gazetat e faqet me te rendesishme shqiptare.

Recent changes:
- Versioni i dyte
- Updata manager, do te beje update te burimeve sa here ato axhornohen

Android Market Comments
A Google User
Jul 13, 2015
Mire por, Si ide është fantastike, por duhet punë akoma, sa herë klikoj lexo me shumë më del një faqe forbidden
A Google User
Mar 11, 2015
! Disa RSS si ballkanweb nuk behen me update dhe vazhdon akoma problemi i shkronjes ë dhe ç te top chanel qe del keq.
A Google User
Feb 2, 2015
needs access to Photos/Media/Video!
A Google User
Nov 18, 2014
Very Good
A Google User
Dec 21, 2013
App i mire Shume app i mire veten se ben crash ndonjehere