LypPune

LypPune


Lyp Punë është portali me rritjen më të shpejt në Kosovë, që ju ndihmon juve të gjeni punën e radhës.

Kërkimi i vendit të punës mund të jetë i mundimshëm dhe qëllimi ynë është që sado pak tua lehtësojmë këtë proces.

Krahas ueb faqes dhe versionit mobil që u mundësojnë vizitorëve të kërkojnë konkurset edhe në bazë të kategorive dhe qyteteve, ne gjithashtu kemi krijuar shërbimin e dërgimit të konkurseve me email dhe kemi shtuar prezencën në rrjetet sociale që të ndihmojmë punëkërkuesit të informohen sa më shpejtë në mënyrën që atyre u përshtatet më së miri.

Misioni ynë është të bëhemi urëlidhëse në mes të punëkërkuesve dhe punëdhënësve duke shtuar shërbimet dhe duke rritur cilësinë e tyre vazhdimisht.

Përparësia jonë është se kemi personel shumë të kualifikuar që vazhdimisht angazhohet të përmirësojnë shërbimin në bazë të kërkesave dhe analizave që vijnë nga përdoruesit.
Add to list
Free
94
4.7
User ratings
14
Installs
500+
Concerns
0
File size
266 kb
Screenshots
Screenshot of LypPune Screenshot of LypPune Screenshot of LypPune
About LypPune
Lyp Punë është portali me rritjen më të shpejt në Kosovë, që ju ndihmon juve të gjeni punën e radhës.

Kërkimi i vendit të punës mund të jetë i mundimshëm dhe qëllimi ynë është që sado pak tua lehtësojmë këtë proces.

Krahas ueb faqes dhe versionit mobil që u mundësojnë vizitorëve të kërkojnë konkurset edhe në bazë të kategorive dhe qyteteve, ne gjithashtu kemi krijuar shërbimin e dërgimit të konkurseve me email dhe kemi shtuar prezencën në rrjetet sociale që të ndihmojmë punëkërkuesit të informohen sa më shpejtë në mënyrën që atyre u përshtatet më së miri.

Misioni ynë është të bëhemi urëlidhëse në mes të punëkërkuesve dhe punëdhënësve duke shtuar shërbimet dhe duke rritur cilësinë e tyre vazhdimisht.

Përparësia jonë është se kemi personel shumë të kualifikuar që vazhdimisht angazhohet të përmirësojnë shërbimin në bazë të kërkesave dhe analizave që vijnë nga përdoruesit.

User reviews of LypPune
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Sep 14, 2014
Liro Perfekt
A Google User
May 14, 2014
Nice
A Google User
Apr 17, 2014
Nuk punon mire...
Version 1000000
Version 1000000