Macedonian Android Keyboard

Macedonian Android Keyboard


МК:
Македонска кирилична тастатура за Андроид. За активирање одете во Settings -> Language & keyboard.

Прашање? Пратете ми мејл!

ENG:
Macedonian Cyrillic Keyboard for Android. To activate it go to Settings -> Language & keyboard.

Questions? Email me!
Add to list
Free
81
4.1
User ratings
415
Installs
10,000+
Concerns
0
File size
31 kb
Screenshots
Screenshot of Macedonian Android Keyboard Screenshot of Macedonian Android Keyboard

About Macedonian Android Keyboard
МК:
Македонска кирилична тастатура за Андроид. За активирање одете во Settings -> Language & keyboard.

Прашање? Пратете ми мејл!

ENG:
Macedonian Cyrillic Keyboard for Android. To activate it go to Settings -> Language & keyboard.

Questions? Email me!

Visit Website
User reviews of Macedonian Android Keyboard
ne mozam da se snajdam,kako da ja aktiviram?????
Oct 10, 2011
Дали можи да ја добијам како апк? Во маркетот не ми ја јавува.
Mar 9, 2011
Android Market Comments
A Google User
Jul 13, 2014
Ok!!! Три ѕвезди само заради тоа што кога ке почнеш да пишуваш почнува со мала буква. И онака ја направија SwiftKey keyboard бесплатна, така да најверојатно ке се префрлам на неа.
A Google User
Jun 3, 2014
Katerina Одлична апликација!
A Google User
Jun 2, 2014
Помош! Пишува пратете ми маил за прашања, ама маил не гледам. Затоа ќе прашам овде. Супер е, ја користам долго време. Но, еве сега купив футрола со тастатура за таблетот. Но како за беља ете не сака да пишува со Кириличен фонт. Ја приклучувам, бирам Македонска Тастатура ама тоа си продолжува на латиница. Чекам одговор на маил: [email protected]
A Google User
Apr 21, 2014
Одлична и до сега без проблеми на андроид 4.1.3
A Google User
Mar 4, 2014
:) супер работи браво :D