Makedonika

Makedonika


Апликацијата претставува e-book reader за е-книги од македонски автори.

Aпликацијата е дизајнирана за таблети со минимум потребни карактеристики: 7” IPS екран, dual-core процесор и препорачлива резолуција од минимум 1024х768.
АПЛИКАЦИЈАТА НЕ ФУНКЦИОНИРА НА СМАРТФОНИ !

Апликацијата претставува e-book reader со кој се овозможува пристап до најголемата е-библиотека на е-книги од македонски автори. Книготека Македоника е место каде се наоѓаат дела од нашите: преродбеници, македонски класици и современици.
Апликацијата Ви овозможува читање на книги и кога не сте поврзани на интернет. Користењето е едноставно. Изборот на Вашите омилени дела се наоѓа на полицата ”Мои книги”, а преку подесувањата можете да ги менувате видот и големината на фонтот, маргините, боите, позадините…

Recent changes:
- Решен проблемот со 4.4 KitKat
Add to list
Free
69
3.5
User ratings
162
Installs
1,000+
Concerns
0
File size
15117 kb
Screenshots
Screenshot of Makedonika Screenshot of Makedonika Screenshot of Makedonika Screenshot of Makedonika Screenshot of Makedonika Screenshot of Makedonika
About Makedonika
Апликацијата претставува e-book reader за е-книги од македонски автори.

Aпликацијата е дизајнирана за таблети со минимум потребни карактеристики: 7” IPS екран, dual-core процесор и препорачлива резолуција од минимум 1024х768.
АПЛИКАЦИЈАТА НЕ ФУНКЦИОНИРА НА СМАРТФОНИ !

Апликацијата претставува e-book reader со кој се овозможува пристап до најголемата е-библиотека на е-книги од македонски автори. Книготека Македоника е место каде се наоѓаат дела од нашите: преродбеници, македонски класици и современици.
Апликацијата Ви овозможува читање на книги и кога не сте поврзани на интернет. Користењето е едноставно. Изборот на Вашите омилени дела се наоѓа на полицата ”Мои книги”, а преку подесувањата можете да ги менувате видот и големината на фонтот, маргините, боите, позадините…

Recent changes:
- Решен проблемот со 4.4 KitKat

User reviews of Makedonika
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Jan 31, 2015
Greshka lozinka? Vrska nema aplikacijava
A Google User
Jan 21, 2015
Pola ekran e so reklami duri nejke ni da se najavi so email i lozinka pisuva greska vo podatocite a se mi e tocno
A Google User
Jan 10, 2015
СПАМ И РЕКЛАМИ Неможејќи да симнам ни една е-книга на десктоп ја симнамв моб. апликацијата која видов дека постои на реклама на ТВ. Во неа уште повеќе реклами и спам. Половина екран е рекламен банер. НЕ ЈА ПРЕПОРАЧУВАМ ни моб. апликација, ни сајтот. Сум симнал преку 25GB стручна тешко достапна литература од многу места, а од МАКЕДОНИКА не успеав ништо, бидејќи едноставно не функционира.
A Google User
Dec 12, 2014
Negativno-nema potreba od reklamni baneri vo samata aplikacija i malku popregledno meni..Pozitivno-ideata e fantasticna,se nadevam se ke Vi odi samo po nagorna linija
A Google User
Nov 24, 2014
Супер идеја, лоша апликација.