Malesbanget.com

Malesbanget.com


Aplikasi Malesbanget.com adalah aplikasi yang didedikasikan untuk para pembaca situs Malesbanget.com. Aplikasi ini masih BETA, dan kami akan mengembangkan lagi sesuai dengan permintaan Anda, jadi tolong beri kami umpan balik dengan menekan menu Send feedback.

About Malesbangetcom : http://malesbanget.com/about/
Developer Website : www.doit.co.id



====================================================================================



Malesbanget.com Application is an application dedicated to the readers of Malesbanget.com site. This application is still BETA, and we will develop longer correspond to your request, so please give us feedback by pressing the Send Feedback menu.

About Malesbangetcom : http://malesbanget.com/about/
Developer Website : www.doit.co.id

Recent changes:
# January 14 2013
> v.1.0.0
>> Upload to Play Store
>> Feature ( Read Article from WebView, Send Feedback)
Add to list
Free
76
3.8
User ratings
142
Installs
5,000+
Concerns
0
File size
290 kb
Screenshots
Screenshot of Malesbanget.com Screenshot of Malesbanget.com
About Malesbanget.com
Aplikasi Malesbanget.com adalah aplikasi yang didedikasikan untuk para pembaca situs Malesbanget.com. Aplikasi ini masih BETA, dan kami akan mengembangkan lagi sesuai dengan permintaan Anda, jadi tolong beri kami umpan balik dengan menekan menu Send feedback.

About Malesbangetcom : http://malesbanget.com/about/
Developer Website : www.doit.co.id



====================================================================================



Malesbanget.com Application is an application dedicated to the readers of Malesbanget.com site. This application is still BETA, and we will develop longer correspond to your request, so please give us feedback by pressing the Send Feedback menu.

About Malesbangetcom : http://malesbanget.com/about/
Developer Website : www.doit.co.id

Recent changes:
# January 14 2013
> v.1.0.0
>> Upload to Play Store
>> Feature ( Read Article from WebView, Send Feedback)

User reviews of Malesbanget.com
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Nov 17, 2014
update2
A Google User
Oct 29, 2014
Ribet banget apss nya ebih simple lin aja
A Google User
Oct 23, 2014
Back Banyak yg komplen tombol back tuh, udah fix belom?
A Google User
Sep 11, 2014
Bagus Tapi sayang agak lemot dan gaada tombol kembali nya bro . Tolong dibenerin lagi ya :)
A Google User
Sep 11, 2014
Tolong direvisi lagi dong aplikasinya ? Lebih di efisienkan lagi bro.