Mebel Info

Mebel Info


Мебел Инфо ја користите при посета на саем и салони за мебел каде, преку скенирање на QR кодот на производот, ја добивате,зачувувате или споделувате добиената информација. За секој производ добивате виртуелна визит картичка на изложувачот со контакт информации, каталог и мапа со локација.
Можете да дознаете кои се топ омилени производи на сите корисници или пак да ги погледнете новостите кај изложувачите .
Затоа со мобилната апликација Мебел Инфо, информациите се постојано со вас и можете на брз и едноставен начин да се одлучите за мебелот кој најмногу ви се допаѓа .
Add to list
Free
100
5.0
User ratings
4
Installs
500+
Concerns
4
File size
290 kb
Screenshots
Video of Mebel Info Screenshot of Mebel Info Screenshot of Mebel Info Screenshot of Mebel Info Screenshot of Mebel Info Screenshot of Mebel Info
About Mebel Info
Мебел Инфо ја користите при посета на саем и салони за мебел каде, преку скенирање на QR кодот на производот, ја добивате,зачувувате или споделувате добиената информација. За секој производ добивате виртуелна визит картичка на изложувачот со контакт информации, каталог и мапа со локација.
Можете да дознаете кои се топ омилени производи на сите корисници или пак да ги погледнете новостите кај изложувачите .
Затоа со мобилната апликација Мебел Инфо, информациите се постојано со вас и можете на брз и едноставен начин да се одлучите за мебелот кој најмногу ви се допаѓа .

User reviews of Mebel Info
Write the first review for this app!
Android Market Comments
A Google User
Mar 24, 2012
Gorgi Bravo na idejata, 5 ocena za trudot. Greski pri skeniranje - aplikacijata framework error, ama se nadevam deka ke se koregira.
A Google User
Mar 24, 2012
Gorgi Bravo na idejata, 5 ocena za trudot. Greski pri skeniranje - aplikacijata framework error, ama se nadevam deka ke se koregira.
Gorgi
Mar 24, 2012
Gorgi Bravo na idejata, 5 ocena za trudot. Greski pri skeniranje - aplikacijata framework error, ama se nadevam deka ke se koregira.
Gorgi
Mar 24, 2012
Gorgi Bravo na idejata, 5 ocena za trudot. Greski pri skeniranje - aplikacijata framework error, ama se nadevam deka ke se koregira.